Aktiviteter i morgen i San Diego

Aktiviteter i morgen i San Diego

San Diego, Californien, en kystby med omkring tre millioner indbyggere, tilbyder et udvalg af morgen aktiviteter, fra at gå på stranden til at besøge et museum. På grund af områdets milde klima, kan beboere og besøgende deltage i disse aktiviteter året rundt, at drage fordel af byens naturlige skønhed, rige historie og rigelige kultur.

Stepping tilbage i historien

Europæerne først foden sætte i hvad der nu er San Diego i 1542, når spansk conquistador Juan Rodriguez Cabrillo landede på Point Loma halvøen. I dag fejrer Cabrillo National Monument explorer's voyage med en besøgende center og monument og har panoramaudsigt over byen. Et andet sted at udforske tidlige San Diego historie er Mission San Luis Rey, som var den største og mest velstående Californien mission. Bygget i 1798, den spanske koloniale struktur er nu et museum, og besøgende får lov til at gå gennem flere værelser og udendørs vaskerum område.

Går til stranden

Ocean Beach, mindre end en halv time fra centrum, er populær blandt surfere, og tilbyder toiletter, brusere og masser af parkeringspladser. Den nordlige ende af stranden kaldes "Hund Beach", og hunde-ejere er velkommen til at lade deres kæledyr spille i brændingen. Sølv Strand Beach, på den sydlige ende af halvøen Coronado tilbyder en mere privat strandoplevelse. Stranden løber foran Hotel del Coronado, og er ofte tom. På klare dage tilbyder sølv Strand udsigt over de Los Coronados øer, som er 18 miles offshore og hører til Mexico.

Gåture i parken

Mission stier Regional Park, otte miles fra downtown San Diego, tilbyder 5.800 acres af vandrestier der spænder fra en og en halv til fire miles i længden. Parken har to søer, en strækning af San Diego-floden og rigt fugleliv. 1.600-fods Cowles bjerg udsigt over hele amtet. Torrey Pines State Reserve er et andet sted at gå, beliggende i den nordlige ende af La Jolla. 1.750-hektar stor park byder på ubebyggede kystlandskab, heriblandt en strand, en lagune og 300-fods sandstensklipper. Flere stier tage besøgende på klinten kanten af stranden.

At udforske et Museum

Den nye children's Museum har fotografering workshops, theater improvisation klasser, en pude kamp værelse og en rock klatrevæg. Balboa Park er hjemsted for 14 forskellige museer, herunder San Diego Museum of Art. Byens ældste og største kunst museum, det holder samlinger af spanske barok malerier og latinamerikanske kunst. Andre museer i Balboa Park omfatter Museum af fotografisk kunst, med mere end 7.000 fotografier, og Hall of Champions Sports Museum, som fremhæver berømte San Diego atleter som skateboarder Tony Hawk og surfer Skip Frye.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com