Relief i brændt, sprukne & hævede læber

Dine læber, centralt beliggende på dit ansigt, er nyttige for både skønhed og nytte. De består af tre til fem lag af huden, der er tyndere end hvert lag af huden på resten af kroppen. Brændt, sprukne eller opsvulmede læber kan være smertefuldt, irriterende og uinteressante. Heldigvis er der et par enkle retsmidler til at behandle disse spørgsmål og vende tilbage dine læber til en naturlig, sund tilstand.

Brændt Lips

Hvis du har brændt dine læber i solen eller på grund af en varm væske, har du sandsynligvis fjernet et eller flere lag af huden. Du skal anvende noget, der vil hjælpe regenerere lag af din læbe hudpleje. At rense området med mild sæbe og vand og derefter anvende et antibiotikum-baserede salve eller creme på læberne. Dette vil hjælpe med at forhindre området i at blive smittet og gør det lettere for hud til at vokse tilbage. Brug en læbe behandling, der indeholder allantoin--dette er et stof, der hjælper regenerere væv, fugter og beskytter læberne. E-vitamin, et antioxidant, hjælper også med at behandle solskoldet læber. Køb E-vitamin kapsler fra din lokale helsekostforretning. Gennembore en med en PIN-kode og presse væske ud. Smøre det over dine læber hele dagen. Bære et par af kapsler med dig på alle tidspunkter at anvende efter behov.

Sprukne læber

Hvis du har sprukne læber, er det fordi huden er peeling fra dem på grund af ekstreme vejrforhold, som vind og kulde. For at helbrede sprukne læber, stoppe slikke og spise væk på dem. Dette vil forværre problemet og gøre dine læber mindre attraktiv. Når du slikke dine læber og vandet fordamper gør det dem endnu tørrere end før. I stedet, straks anvende en chapstick når du føler dine læber chapping--igen, helst en, der indeholder allantoin eller aloe og vitamin E.

Hævede læber

Hvis dine læber er hævede på grund af en allergisk reaktion, få insekt bid eller ulykke, nogle is. Vask læberne først med en spritserviet at dræbe eventuelle bakterier og fjerner snavs. Derefter placere et par af terninger i en lille plast baggie og holde det til dine læber, indtil kuberne smelte. Tage en over counter antihistamin som Robitussin eller Benadryl til at reducere hævelse, hvis dette er på grund af en allergi. Undgå lip gloss og chapstick, der indeholder kollagen, peber, kanel, alpha-hydroxy syrer eller retinol, da disse stoffer kan forårsage læber buttet og svulme op endnu mere.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com