Briller, at holde ting varme & koldt

Når du drikker kaffe, eller noget varmt, vil du normalt holde drik så varm som muligt så længe som muligt. Det samme kan siges om at holde drikkevarer som øl og sodavand koldt. Begge er dog ofte vanskeligt at opnå, som rumtemperaturer og udendørs vejr tage en vejafgift på drik temperatur. Men der er løsninger. Flere typer af glas og krus er specielt designet til at holde varme drikkevarer varme og kolde drikkevarer kolde.

Termisk kaffe krus

Termisk kaffekrus eller rejse krus, er designet til at holde kaffen varm over en længere periode. De er typisk lavet af plast, keramik, glas eller rustfrit stål og funktion dobbelte vægge, med luft eller andre isoleringsmateriale pakket mellem de to vægge. Dette medvirker til at holde KAFFES varme fra at flygte. Den krus låg holder også varme fra flygter fra toppen af cup, som i en traditionel krus. Termiske krus er opvaskemaskine venlige og kan bruges igen og igen, i modsætning til throwaway papir kopper du får når du køber kaffe fra den lokale café. Mange kaffebarer tilbyde endda en rabat på kaffe hvis du bringer i din egen termiske krus til en fylde-up.

Elektrisk krus

Tænk på den elektriske kaffekop som en avanceret termiske krus. Det er designet til at holde kaffe varm over en længere periode, men det gør ikke det med en dobbelt-walled isolerede design. Det gør det ved hjælp af elektricitet. Disse "plug-a-krus" indeholder typisk en 12 volt el-ledningen, der tilsluttes cigarettænderen i en bil. Disse krus kan holde væsker varme i timevis.

Akryl fryser krus

Akryl fryser krus er dobbeltvægget glas fyldt med en ikke-giftig freezable væske mellem glasvægge. Når disse briller er placeret i fryseren, op og ned, i mindst 60 minutter, bliver væsken til is. Når fjernet og anvendes, det hjælper med at holde alle drikkevarer kolde for en længere periode. Akryl fryser krus er ideelt til at nyde en kold drik udenfor på en varm sommerdag. Selv om flydende til sidst smelter tilbage til en flydende tilstand, gør det så uden fortynding drink, i modsætning til hvad der sker når isterninger smelter i et glas.

Sten briller

Grå fedtsten er et materiale, der er kendt for slikke varme, eller når de udsættes for noget koldt, gennemvædning op koldt. Dette materiale kan også være formet i et drikke glas, som er tilfældet med whisky sten Shot glas. De er freezable shot glas, så i tillæg til iblødsætning op enten varme eller kolde indholdet af væsken, der ligger i dem, de kan også anbringes i fryseren, således at de er kølet når du er ved at drikke en drik.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com