3-dages Californien krydstogter

Hvis du er på udkig efter en ferie, men ikke har tid til at tage fri fra arbejde, kan en tre-dages krydstogt være for dig. Flere krydstogtskibe tilbyder tre-dages krydstogter fra Californiens krydstogtterminalerne, som omfatter Los Angeles, San Diego og San Francisco. Vælg dit krydstogt, baseret på hvor du ønsker at fravige og hvor du ønsker at sejle.

Holland America: Amsterdam

Afgå fra havnen i Los Angeles - park i et af cruise terminal 2,560 sikrede parkeringspladser-- og bestyrelsen et krydstogt bundet til Vancouver, British Columbia.

Tilbringe tre dage på havet på Holland America MS Amsterdam--der er ingen anløbshavne på denne rute--spisesteder, slappe af og blive underholdt. Cruise kritiker, en førende cruising websted navne Amsterdam som en af de bedste skibe for første gang krydsere.

Skibet funktioner en kulinarisk kunstcenter, sponsoreret af mad og vin magasin, og tilbyder madlavning klasser, demonstrationer og smagninger. Der er også mulighed for at spise i en række forskellige atmosfærer, fra de eksklusive La Fontaine spisestue til afslappet Lido rummet.

Cruise Critic bemærker i sin anmeldelse, Amsterdams nyere bekvemmeligheder sammen med sin traditionelle, regal elegance. Det er ikke stoppet, men--skibet byder på masser af sjov for børn på Club HAL for aldre tre til 12 og loftet og Oasis for teenagere.

Holland America Line300 Elliott Ave. W.Seattle, WA 98119206-281-3535hollandamerica.com

Karneval: paradis

Hvis du vil hellere sætte sejl til varmere klimaer, tilbyder karneval en tre-dages krydstogt langs den Mexicanske Riviera med afgang fra Los Angeles. Skibet gør et stop i Ensenada, Mexico, en strand resortby på halvøen Baja.

Carnivals skib Paradise gør kun tre - og fire-dages jaunts til Baja Mexico, tegning masser af passagerer fra de sydvestlige stater Arizona, Nevada og Californien, ifølge Cruise Critic. Karneval er kendt for catering til familie krydsere, og det er tydeligt i sin Twister Waterside knyttet til poolen, flere børneklubber, spillehal og mini-golfbane. Der er også en vand retræte kun for voksne, selv, samt en komplet spa.

Carnival Cruise Lines3655 N.W. 87 Ave.Miami, FL 33178888-227-6482Carnival.com

Karneval: opstemthed

San Diego krydstogter kan også rejse til Mexico på Carnivals skib opstemthed. De tre-dages rejseplan stopper i Cabo San Lucas.

Meget ligesom paradis har opstemthed masser af sjov om bord. Vælg fra danse natten væk på Jekyll & Hyde Dance Club, forsøger lykken på kasinoet eller fange et show på Mikado lounge. Børnene har deres egne muligheder for en god tid på Camp Carnival, cirkel "C" eller Club O2, afhængigt af deres alder.

Der er også en mulighed for at holde sig i form på skibet i spaen. De 12.000-square-foot fitness center funktioner løbebånd, Stairmasters, elliptiske maskiner og brevpapir cykler, ifølge Cruise Critic. Dem der søger en gruppe træning kan tage en yoga eller pilates klasse for et gebyr.

Carnival Cruise Lines3655 N.W. 87 Ave.Miami, FL 33178888-227-6482Carnival.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com