Fælles fejl i triatlon

En triathlon er en kombination af løb, svømning og cykling der tester udholdenhed i selv de mest garvede atleter. Det kan finde sted i en park, hvor deltagerne kan køre og forrevne stier og svømme gennem naturlige vandveje, eller på en strand, hvor deltagerne svømme i havet, køre gennem blødt sand og cykel i nærheden veje. Mange første gang triathlon deltagerne finder imidlertid, at de trods deres bedste uddannelse, støder på vanskeligheder. Dette er normalt på grund af fælles triathlon fejl, som nybegyndere.

Mangel på søvn

Ikke får nok søvn er en fælles fejl første-timere gør, når de deltager i en triathlon. Din krop gennemgår en grundig test af styrke og udholdenhed, når du deltager i denne form for konkurrence, og resten er nøglen til fysisk modstå det. Mens du kan være spændt på aftenen før, kan du afværge udmattelse, hvis du har mindst fået rigeligt resten i tre eller fire nætter før løbet.

Udstyr ændringer

Undgå at foretage ændringer i sidste øjeblik til dit udstyr inden dagen for race. Enhver tweaks på din cykel, beskyttelsesbriller eller uddannelse aids bør foretages tre til fire uger før den store dance, så at du har tid til at bryde i hvad du skal og blive fortrolig med dit udstyr. Køb af ny cykel pedaler eller beskyttelsesbriller dage før løbet, for eksempel, er en nybegynder fejl, der kan koste dig et godt omdømme i triathlon.

Ændringer i kost

Være i overensstemmelse med din kost i to til tre måneder nærmer løbet og især i de sidste dage før du konkurrere. Opretholde en konsekvent diæt af proteiner, sunde kulhydrater og fedtstoffer og masser af vand. Også være forsigtig, når du deltager i "carb belastning" natten før race, som er hvor atleter spiser en masse energi-inducerende kulhydrater før konkurrence. De forkerte fødevarer kan sende din mave afhaspning og chancen løb brat. Vælg sunde kulhydrater og afholde sig fra at spise junk food, der negativt påvirker din præstation i løbet.

Våddragt praksis

Mange første-timere glemmer at praksis at komme ind og ud af deres våddragter foran den race, som kan koste dem en stor del af tiden. Praksis i de dage, fører op til triathlon, at komme ind i våddragt og hurtigt stripning ud af det. Få dig bruges til at fortryde lynlåsen og starte med dine arme først. Spild ikke tid fik kuldkastet dag af race, hvis du ikke går hurtigt nok, fordi denne vrede forårsager du mister energi og fremdrift. Bare indånde og begynder igen at fokusere på at få hver komponent i kulør fra, så du kan flytte.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com