Sne kæde krav til Colorado

Sne kæde krav til Colorado

Kørsel gennem Colorado's Rocky Mountains kan være en tricky business selv i fair, solrige vejr. Når motorvejene er isnende og sneklædte, forbindelser det potentiale for udskridning eller bryder sammen, især til drivere uvante med vinterforhold. Snekæder er et vigtigt redskab at have til rådighed, når betingelserne kræve deres brug. Snekæder kan være en afgørende faktor i at holde dig og dine kære sikker på vejen.

Betingelser

En nødsituation sne er annonceret af Colorado Department of Transportation, når store dele af veje, som motorvejen I-70 bjerg fra Denver til Grand Junction, er dækket med sne og is, og nøgne fortovet er ikke længere udsat. Når sneen chain begrænsninger er på plads, tegn er placeret langs vejen, og elektroniske skærme bruges til at kommunikere de betingelser og nødvendigt skridt at tage for at forhindre vejr-relaterede nedbrud.

Kæder

Ifølge Colorado Department of Transportation, ordentlig snekæder skal råde over mindst ni cross links og skal anvendes på alle fire dæk. I nogle betingelser skal chauffører kun have vinterdæk eller kabler til at navigere vejene. Når en kæder-only begrænsning er i kraft, er de eneste køretøjer, der kan undgå at bruge kæder firehjulstrukne køretøjer, der har den firehjulstrukne engageret.

Erhvervskøretøjer

Erhvervskøretøjer har to potentielle niveauer af kæde krav anvendes til dem. Når niveau 1 er i kraft, alle enakslede erhvervskøretøjer skal ansætte snekæder, og alle andre erhvervskøretøjer skal mindst have ordentlige vinterdæk i brug. Niveau 2 kræver, at alle erhvervskøretøjer, herunder lastbiler og busser, skal have installeret har snekæder. Truckers kan kun fjerne disse kæder, når de støder bare fortovet på en faldende vej.

Konsekvenser

Skal føreren af enten en kommerciel eller ikke-kommerciel køretøj ignorere sne kæde krav, han kan få en bøde på mindst 500 dollar. Bør blokere for sit køretøj eller ellers ville skade den normale strøm af trafik på grund af afslaget på at ansætte snekæder, bøden, der kan vokse til så meget som $1.000. Colorado Department of Transportation giver detaljeret forklaring af de forskellige love og forordninger vedrørende snekæder i "Kæde op Tips" pjecen fås fra CDOT kontor eller hjemmeside.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com