Tips om Peeling hårdkogte æg

Tips om Peeling hårdkogte æg

Æg salat, deviled æg, hårdkogte æg i kartoffelsalat---skrap-kogt æggene er en fælles ingrediens i mange retter. Det kan være svært at proper skræl hårdkogte æg, dog. Nogle æg skræl uden besvær, mens andre mister halvdelen af hvidvine sammen med skaller. Heldigvis der findes måder at maksimere dine chancer for at opnå perfekt flåede hårdkogte æg.

Alder

Bruge æg, der er omkring en uge gammel. Alle æg, der sælges i USA bære en stemplet, tre-nummer kode på kartonen. At antallet er dag i året de blev pakket, fra 001 (1. januar) til 365 (31. December). De har også en måned og dag "sidste" salgsdato. Jo tættere på den sidste salgsdato du er, jo lettere bliver det at skrælle æg.

Temperatur

Sørg for æg stuetemperatur før du koge dem. Æg friske fra køleskabet har tendens til at koge ujævnt og kan være vanskeligere at skrælle.

Cool æg

Cool æg umiddelbart efter du koge dem. Afløb varmt vand fra gryden og fyld den med koldt vand. Skyl og hurtigt Skift vandet et par gange. Tilsæt is til sidste skylles og lad æggene sidde i den isvand i flere minutter, indtil de er helt kolde.

Knæk i gryden

Knæk hårdkogte æg i gryden. Løbe koldt vand fra gryden og fjerne enhver æg, du ikke har til hensigt at skrælle straks. Læg låg på gryden og ryst gryden fra side til side for et minut eller to, så æggene at ramme pan væggen over det hele. En grundig ryste kan endog helt skræl æggene. Dække dem igen med isvand.

Skræl Under vand

Brug koldt vand til at hjælpe med afskalning. Hold hvert krakket, flåede hårdkogte æg under koldt vand som du fjerner shell, startende fra den brede ende af ægget. Dette giver mulighed for det kolde vand til at køre mellem æg og den ydre membran. Fortsat holde æg under vand så vandet kan hjælpe dig med skræl resten af skallen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com