Vinteraktiviteter i Rexburg, Idaho område

Vinteraktiviteter i Rexburg, Idaho område

Beliggende i østlige Idaho, er byen Rexburg kendt for sine lange vintre og sne ophobning. Ifølge Brian Collins, en Brigham Young University-Idaho udendørs Resource Center medarbejder, har Idaho nogle af de bedste backcountry og rekreative muligheder i USA. Rexburg, Idaho, navnlig, har en lang række vinteraktiviteter egnet for hele familien. Uanset om du nyde skiløb, snesko, eller slæde, vil du finde det i Rexburg.

Skiløb og Snowboarding

Hvis du er i Rexburg, Idaho, og du vil gå skiløb eller snowboarding, er Kelly Canyon i nærheden Ririe, Idaho det bedste bud. Kelly Canyon tilbyder en vifte af tilbud hele ugen, såsom tilbud for par eller unge, og har muligheder for at stå på ski under ugedag eftermiddage, hele dage i weekender og om natten. Kelly Canyon er velegnet til begyndelse eller avancerede skiløbere og snowboardere.

Kelly Canyon Ski ResortPostboks 367Ririe, Idaho 83443208-538-6251skikelly.com

Kælkning og Snowtubing

Beliggende på den østlige side af Rexburg, er Smith Park åben i de sneklædte vintermånederne. En lille bakke er et førsteklasses sted for slæde og snowtubing.

Smith ParkEast Main 3rd sydRexburg, ID 83440208-359-3020, Ext. 0abc.eznettools.net/D302498/X376511/thingstodo/parkstrails/parkscity/smithpark.html

Snesko

Kratere på Månen er hektar efter hektar af gammel lava flow felter og slagger kegler. Fra oktober til maj, når landskabet er dækket af sne, kan besøgende besøge kratere af månen National Monument og Bevar hvor de vil modtage et kort instruktions præsentation og derefter er gratis til snesko forbeholdt.

Kratere af månen nationalmonument og bevareNational Park ServiceP.O. Box 29Arco, ID 83213NPS.gov/CrMo/index.htm

Snowmobiling

Fra December til April er der masser af snescooter stier lige øst for Rexburg. Mellem Madison County, hvor Rexburg er placeret, og nærliggende Jefferson og Teton amter, er der 280 miles af præparerede spor og titusindvis af hektar af off-trail ridning. Et godt sted at starte er at hovedet vest hvor Lyons Creek og brænde sidespor vejen mødes og føre til rød Butte via trail 218, hvor der er en en snescooter dias, der falder 1,000 fødder i Springs dalen. Stier fører til Green Canyon Hot Springs, hvor snescooter ryttere kan få fat i et måltid, gas eller en blød i de varme kilder.

Byen af Rexburg Snowfest

Byen af Rexburg årlige Snowfest opstår ved udgangen af hvert år i januar, i hjertet af østlige Idaho vinter. Aktiviteter snebold som regel sidst fra 11:00 am indtil 4:00 p.m. tidligere års aktiviteter har medtaget en sne bank skattejagt, hest vogn rides, snemand bowling, target konkurrence, GPS-geocaching, ski/snowboard jernbane marmelade, gratis varm chokolade, slæde løb, snemand kjole op, sne graffiti, isbjørn svømme og juletræ bål.

Byen af RexburgSmith ParkEast Main 3rd sydRexburg, ID 83440208-359-3020, Ext. 0Rexburg.org/Play/Recreation/Snowfest/default.aspx


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com