Lufthavn parkering i Columbus, OH

Lufthavn parkering i Columbus, OH

Port Columbus International Airport i Columbus, Ohio tilbyder en række indstillinger for parkering, uanset om du rejser på en længere tur, eller bare nødt til at parkere i et par minutter, mens du venter at afhente en passager.

Parkering i garage

Port Columbus tilbyder både kort - og langsigtede parkering i garagen. Langtidsparkering er på niveau 3-6. Korttidsparkering er tilladt i udpegede sektioner af niveau 4 og 5. Du kan komme til terminalen via gangbro fra garagen. Se ressourcer for nuværende parkering satser.

Rød & blå masser

For langtidsparkering på Port Columbus, overveje Red & Blue parkeringspladser. Disse masser tilbyder både dækket og udækket parkering og 24-timers transportservice til og fra terminalen. I den røde masse, vil shuttle afhentning og tabe dig ud på dit køretøj. Se ressourcer for nuværende parkering satser.

Cell Phone masse

Hvis du er møde nogen i lufthavnen, kan du parkere gratis i den celle foretage en opringning masse at vente for dem at ankomme, i stedet for cirkling lufthavnen.

Betjent og Executive parkering

Hvis du kører sent eller foretrækker curbside service, er Parkeringsservice tilgængelig på de billetordninger niveau af terminalen. For hyppige forretningsrejsende tillader Executive parkering programmet virksomheder eller enkeltpersoner at reservere pladser i lufthavnen garage.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com