Tema værelse hoteller i Phoenix

Tema værelse hoteller i Phoenix

Besøgende til det større Phoenix-området kan være i nogle overraskelser. Arizonas største storbyområde, Phoenix er mere end en oase stiger op fra ørkenen; byen omfavner sin fortid, mens ser mod fremtiden. Tema hoteller reflectthis, og uanset om du bo på øst- eller vest-side, du vil finde et værelse med udsigt.

Wigwam Golfresort & Spa

Wigwam Golf Resort & Spa i Litchfield Park, har 331 casitas - små gæstehuse- og suiter bygget i territoriale sydvest adobe stilarter svarende til hvad der blev fundet i regionen i slutningen af 1800-tallet. Den territoriale tema fortsætter inde med håndlavet keramik og træmøbler. Lyse røde spansk-inspirerede tæpper, bed kaster og puder yderligere komplimentere indretningen; nogle casitas har sten pejse.

Wigwam Golfresort & Spa

300 E. Wigwam Blvd.

Litchfield Park, AZ 85340

623-935-3811

wigwamresort.com

Arizona Biltmore

Værelserne på Arizona Biltmore temaet er mission-styling påvirket af arkitekt Frank Lloyd Wright. Værelse møbler er minder om den sene 1800-tallet, blandet med tekstiler farvet beige, elfenben og sand at bringer til at tænke på fornemmelsen af ørkenen. Western-stil lamper fra 1930s husker hotellets begyndelser.

Arizona Biltmore

2400 E. Missouri Ave.

Phoenix, AZ 85016

602-955-6600

arizonabiltmore.com

Sanctuary - Camelback Mountain Resort og Spa

Mountain Vista Casitas på Sanctuary har udsigt over Camelback Mountain udenfor og sprød beroligende paletter af farve indeni. Indretningen er moderne og beroligende, med udsatte mursten vægge malet hvid og træ blok gulve farvet i toner der minder om de røde klipper af Sedona. Blå sofaer, orange forhæng og kalksten spiseborde tilføje til indstillingen.

Sanctuary - Camelback Mountain Resort og Spa

5700 E. McDonald Dr.

Paradise Valley, AZ 85253

480-948-2100

sanctuaryoncamelback.com

Hotel Valley Ho

Executive-Suite på Hotel Valley Ho er en groovy værelse. Temaet for dette værelse er udsmykket i rød, hvid og sort, forbløffende moderne. Udsat hvide mursten kontraster med sort og hvid terrazzo flisebelagt badeværelse og den overdimensionerede fritstående cirkulære badekar.

Hotel Valley Ho

6850 E. Main St.

Scottsdale, AZ 85251

480-248-2000

hotelvallyho.com

FireSky Resort & Spa

Den Sonoran ørken hvor Phoenix er temaet i FireSky. Presidential-Suite er dekoreret med adobe vægge og saltillo - terra cotta - fliser fra Mexico. En log mantel på blågrønne mursten pejs minder om de massive Ponderosa pines af northern Arizona, mens tekstiler på stolene er minder om Sedonas røde klipper. Chandelier's mønster bringer i et element af indisk kunst og kunsthåndværk.

FireSky Resort & Spa

4925 N. Scottsdale Rd.

Scottsdale, AZ 8551

480-945-7666

fireskyresort.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com