Ting at gøre i Pigeon Forge område

Pigeon Forge, Tennessee er en sjov familie destination pakket med en bred vifte af attraktioner og aktiviteter. Ud over hosting den ekstremt populære Dollywood temapark, Pigeon Forge også tilbyder museer, teatre, kid's attraktioner, levende musik shows, smukke naturlige vidundere at udforske og masser af fremragende restauranter til at nyde.

Dollywood Theme Park

Dollywood temapark er en af Pigeon Forge mest populære attraktioner for besøgende i alle aldre. Park, ejet af countrysanger Dolly Parton, hviler på 125 m² ved foden af Great Smokey Mountains. Dollywood funktioner flere forrygende rutsjebaner og andre forlystelser forlystelser for børn unge og gamle. Derudover byder parken også på live musikunderholdning og muligheden for at se lokale håndværkere oprette traditionelle håndværk elementer, som kan købes i parken. Juletiden er en særlig stor tid til at besøge parken og nyde tusindvis af lysdisplays og særlige ferie-tema attraktioner og shows.

Dollywood Splash land

Tilstødende til Dollywood tema park, Splash land er en førsteklasses sommer tiltrækning til besøg i Pigeon Forge, Tennessee. Åben fra slutningen af maj til midten af September, Splash landet vært for en lang række vandrutsjebaner og forlystelser samt en 25.000 m². ft bølge-pool. Sikkerhed er en prioritet på Splash County, som er vært en unik barn locator håndled band system, således at forældre kan straks finde deres børn overalt i parken.

Musik & teater

Pigeon Forge er kendt for sit store udvalg af levende musik, shows og teaterforestillinger. Dolly Parton Dixie Stampede middag attraktion er en af de mest besøgte. Country-western tema live dinner theater vært spektakulære forestillinger byder på fantastiske special effects og stunts. Land giver Tonite to timer fabelagtig live country musik og dans, mens komedie laden Theater er den førende sted at gå til live comedy-shows. For børn, Masters of Magic show, byder tryllekunstner Michael Keating, er en stor satsning til en aften med familie underholdning.

Museer

Området omkring Pigeon Forge tilbyder flere unikke museer kan udforske under dit besøg. Dinosaur gang Museum er en favorit for familier, som er WonderWorks - unik for sin hovedet bygning facade. For de ældre publikum egenskaber Pigeon Forge ligeledes en Smoky Mountain bil Museum, Elvis-Museum og Tennessee Museum for luftfart.

Great Smoky Mountains nationalpark

Den nærliggende Great Smoky Mountains National Park er vært for en overflod af smukke naturlige vidundere for naturelskende rejsende. Den gratis national park er hjemsted for en bred vifte af dyreliv fra sorte bjørne til prærieulve. Besøgende i parken kan have det sjovt camping, cykling, fiskeri, vandreture eller ridning ridning eller bare picnic mens du nyder en af parkens mange naturskønne udsigt.

Andre aktiviteter

To andre meget populære aktiviteter i Pigeon Forge er mini guld og Gokart racing. Sporet i Pigeon Forge er en af de mest besøgte go-cart spor og tilbyder også putt-putt og kofanger bådene. Hillbilly Golf er en gammel favorit Mini-Golf spot. Ride 300 fødder op et bjerg og putt-putt på en af to udfordrende 18-hullers minigolf baner. Flere selskaber tilbyder også helikopterture over områdets attraktioner, søer, floder og smukke natur. For shoppere har Pigeon Forge hundredvis af unikke kunst og håndværksbutikker, samt mere typiske turist billetpris. Festivaler og særlige begivenheder er hyppige i Pigeon Forge, især i sommermånederne.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com