Sådan bruger du trak sukker forme

Trak sukker arbejde er en avanceret dessert kunstform, der tager kogte sukker og forvandler det til en spiselig udstillingsgenstand. Trak sukker kan være formet i noget, der traditionelt ler kan dannes i, men også kan blive blæst med en speciel sukker luftpumpe giver det volumen og lethed. Disse stykker kan også presses i specielle forme, ildfast. Trak sukker forme kan findes i mange stilarter og faconer. De er især rart, når du foretager blomster og ved at markere og veining blomsterblade og blade med specielle forme, det giver blomsterne en realistisk look.

Instruktioner

• Arrangere en varmelampe over et ildfast arbejde station med en høj temperatur silikone måtte dække overfladen.

• Trække sukkeret, som anvist af opskrift, eller indtil sukker højen bliver skinnende og uigennemsigtig. Hvis blande farver for striping ønskes, gør dette nu og arbejde farverne sammen.

• Knivspids eller snip en del af den trak sukker og placere resten på den varmede overflade, så det ikke får koldt og hærde. Tryk på eller form i stykker, der vil passe ind i trak sukker formene.

• Placér fladtrykte trak sukker på den nederste del af formen trak sukker og tryk på med toppen af mold til form. Gøre dette hurtigt og bruge selv pres for at sikre støbning sker mens sukker er stadig smidig og blød, og at aftryk er presset på sukker.

• Fjerne den pressede trak sukker fra mug og overførsel til en afkøling bakke indtil klar til brug. Holde overdækket og væk fra fugt at sikre lang levetid for sukker stykker.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com