Hog jagt i Commerce, Texas

Handel, Texas er en lille by i den nordøstlige udkant af Dallas hovedstadsområdet. Selvom tæt på en storby, det har masser af jagtområder og åbne vidder. Caddo nationale græsarealer er i nærheden, samt Cooper søen State Park. Hog jagt er populære i Texas, og handelen kunne være en god base for en jagt eventyr.

Historie

Orner blev bragt til USA af spanske i 1500-tallet for mad, og de er siden blevet vilde og spredes gennem et stort område af landet. Mange blev bragt til Texas. Briterne bragte nogle senere for jagt, tilføje for husdyrbestand.

Der er også domesticerede svin, der er blevet vilde, og har krydset med orner. Domesticerede svin, der er blevet vilde kaldes "vildtlevende" hogs. I Texas er de fleste wild Hogs orner, selv om der er nogle vildtlevende hogs findes.

Effekter

Orner har ingen naturlige rovdyr og formerer sig hurtigt. Dyret betragtes som et irritationsmoment i de fleste områder, herunder Texas. Du skal have en licens, men der er ingen begrænsning på hvor mange, eller når de kan blive dræbt.

Wild hogs gerne grave, og er ødelæggende for afgrøder og dyrs levesteder. De dræber små dyr og kan være aggressive mod mennesker. De fleste wildlife embedsmænd ser dem som generende dyr. De er ikke beskyttet af vildt- og fiskeretter i de fleste stater.

Typer

Hogs kan jages med kanoner, eller bue og pil. Der er outfitters i området handel, der tilbyder bow jagt for grise og andre dyr.

Den mest almindelige metode til jagt hogs er at bruge en stå og vente på dyret til at komme forbi. Ofte agn bruges til at tiltrække dem. En anden metode er at spejder områder og derefter spore hogs. En tredje mulighed er at bruge hunde til at jage hogs. Hunde hjørne dyret og jægere derefter flytte for dræbe.

Vejledninger

Outfitters, eller guides, er et populært valg for hog jagt. Guider giver området for jagt og mad og logi leveres ofte. Vejledningen kan sætte dig i den bedste position til at gøre en kill. De sig tage af alle detaljerne, så du kan koncentrere dig om jagt. Ofte outfitters vil behandle kødet, og nogle tilbud udstopning tjenester.

Leasingkontrakter, enten kort eller lang sigt, er også tilgængelige. Grundejere udleje deres jord til jagt, og du kan have eksklusive jagt rettigheder til udtrykket af din leasingkontrakt.

Offentlige arealer

Der er mange områder til offentlige jagt i Texas. Caddo nationale græsarealer giver mulighed for offentlige jagt sæsonen, og slagtesvin kan jages når som helst. Cooper søen State Park også giver mulighed for jagt, og tilbyder et godt sted at fiske efter en dag med jagt. Der er andre wildlife forvaltningsområder i hele Texas hvor offentlige jagt er tilladt.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com