Lækker vodkadrinks

Lækker vodkadrinks

Mange mennesker kan ikke lide det stærk stikkende fornemmelse tilknyttet lige vodka. Mens stærk, er vodka forholdsvis neutral i smagen, hvilket gør den ideel til cocktails og blandet drikkevarer. Med de korrekte tilføjelser mærke du ikke engang, at du drikker vodka. Men vær forsigtig: mange drinks er sød men potent, så holde styr på dit indtag og drikke i moderation. Husk også, at kvalitet betyder noget. For de bedste cocktails, altid købe den højeste kvalitet vodka du har råd til.

Appletini

En Appletini er en mere velsmagende version af den klassiske martini. At gøre, udfylde en cocktail shaker med is og tilsæt 1 oz. vodka og 1/2 ounce apple snaps. Ryst godt at blande og stamme i et afkølet martini glas. For den bedste smag, holde dine ingredienser is kold.

Cosmopolitan

Lyse pink farve og bedragerisk søde smag af denne stærke drikke gør det til en favorit for dem, der normalt viger vodkadrinks. For at gøre en kosmopolitisk, tilføje 1 oz. vodka, 1 ounce cointreau, 3/4 oz. tranebær juice og 1/2 ounce limesaft til en cocktail shaker fyldt med is. Ryste for at blande og stamme i et afkølet martini glas.

Dreamsicle

Denne drink smager bare som en appelsin og vanille is pop. Det er så lækker, du ikke selv mærke den ekstra voksen tilføjelse. For at gøre en Dreamsicle, skal du udfylde en blender med et scoop vanille is, 1 ounce vodka, 1/2 ounce triple sec og 1 ounce orange juice. Blend indtil cremet og hældes i et stort glas.

"Juridiske" Shirley Temple

Ligesom Dreamsicle er den "Juridiske" Shirley Temple en voksen spin på en barndom favorit. For at gøre, hæld 2 ounce af vanille vodka i en is-fyldt collins glas så top med lemon-lime soda. Tilføje grenadine for at smage og pynt med et maraschino kirsebær.

Flydende slik

Navn--flydende slik--siger det alle for denne drik. At gøre, Bland 1 oz. frugt-flavored vodka med 1 1/2 ounce vandmelon snaps i en is-fyldt cocktail shaker. Ryst godt at blande, stamme og hæld i en kold martini glas. Pynt med et maraschino kirsebær eller en smule af ananas.

Long Island Iced Tea

Lad ikke navnet narre dig: der er ingen te i denne søde alligevel stærk cocktail. For at gøre en Long Island Iced Tea, udfylde en cocktail shaker med is og tilsæt 1/2 ounce gin, 1/2 ounce vodka, 1/2 ounce Rom, 1/2 ounce triple sec og 1 ounce sur mix. Ryst godt og hæld i et højt glas, topping drink med cola. Hvis du ønsker en stærkere, mindre søde version, tilføje 1/2 ounce af tequila for før blanding.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com