Asian Gourmet fødevarer

Asian Gourmet fødevarer

Asian gourmet fødevarer er ikke længere eksotiske og sjældne, findes kun i Chinatown dagligvarer. Som kinesisk, japansk, Thai og andre regionale køkkener er blevet mere mainstream, så har deres ingredienser. Mange er nu tilgængelige via postordre, og nogle kan endog findes på hylderne i high-end købmandsforretninger.

Te

Både grøn og sort te er populære i Asien, især i Kina og Japan, og der er mange sorter at udforske. De bedste gourmet te vil være solgt løs i en dunk i stedet for teposer. Asiatisk te forbruges i usødet form. De bedste kilder er postordre virksomheder med speciale i te.

Sesamolie

I asiatiske retter ristet sesamolie, giver det en udtalt nøddeagtig smag og en mørk brun farve. Det bruges som en sidste-øjebliks smag tilføjelse til røre-frites og andre kinesiske, japanske og koreanske retter. Det kan også bruges som en salat dressing komponent eller til at tilføje smag til marinader. Japansk sesamolie er generelt nemme at finde på hylderne i butikken.

Miso

Miso er en sojabønner pasta, som har en maltede, salt smag. Det er traditionelt anvendes i Japan for at lave suppe eller som en sauce komponent. Det kan også bruges til glasur fisk eller grillede majs. Flere slags miso er til rådighed, fra hvid til gul til rød; generelt, jo mørkere farve, jo stærkere smag. Kigge efter det i afsnittet nedkølet i asiatiske supermarkeder.

Panko

Panko er en type af brødkrumme belægning fra Japan. Mange vestlige kokke har kommet til at elske panko for dens konsistens, som er lettere og crispier end traditionelle vestlige brødkrumme belægninger. Det er især populære som en belægning til stegte fødevarer som fisk og kylling. Det er alment tilgængelige i asiatiske dagligvarer og nogle gange endda på vestlige købmand hylderne.

Mørk soja Sauce

Også kendt som dobbelt mørk sojasauce eller sort sojasauce--- og undertiden flavored med svampe (og derefter kendt som champignon sojasauce)---denne version af sojasovs er tykkere, mørkere og rigere end den mere velkendte "lys" soja sauce. Mørk soja sauce er afgørende for nordlige kinesiske retter. Det er ofte brugt i marinader til rødt kød. Kinesiske dagligvarer vil lagerfører dette, men det er nogle gange svært at finde andre steder.

Kimchi

Kimchi er en grundlæggende krydderi af koreanske køkken---en krydret Lage, som regel af kål, men nogle gange lavet med daikon radiser, agurker eller andre grøntsager. Det kan spises sammen med koreanske barbecue-stil grillet kød; Det er også indarbejdet i stegt ris, krydrede pandekager og endda gryderetter. Pan-asiatiske købmandsforretninger typisk materiel mindst én eller to mærker, og koreanske dagligvarer vil tilbyde en hel afdeling, sandsynligvis herunder butik-made versioner.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com