Definition af hvid jakke påklædning

Definition af hvid jakke påklædning

Den hvide jakke er mere fremtrædende blandt kendisser end andre, og hver gang en gentleman bærer en hvid blazer jakke på den røde løber, han skiller sig ud. Hvid jakke påklædning har en rig og kraftfuld historie, hvilket konnoterer det smarte efterkrigstiden, samt en følelse af formalitet. Der er traditionelle regler for, hvornår en hvid jakke skal bæres og hvornår det bør stå hjemme på bøjlen.

Definition

Hvid jakke påklædning defineres ofte af en ental beklædningsgenstand--hvid blazer jakke. Fordi ordet påklædning er brugt, er der ofte en misforståelse, at en helt hvid dragt er involveret, men det er bare Blazeren. Den hvide jakke er aldrig helt hvid, men som regel en skygge af elfenben, der konnoterer en følelse af uskyld og renhed. Denne lettere blazer er ofte slidt i varmere klimaer, hvilket er hvorfor det er så populær i det sydlige USA.

Historie

Hvid jakke påklædning historie går tilbage næsten et århundrede, da det blev meget populære i 1920erne. Men det var ikke indtil år efter depressionen at den hvide jakke fået mere opmærksomhed. I 1940 ' erne, hvid jakke påklædning var en formalitet og ofte båret af berømtheder. I en senere tid tilbudt jakken smarte perspektiv i efter Vietnam krigen periode.

Fordele

Fordelen ved hvid jakke påklædning er, at det sætter de mænd iført det i søgelyset. Smoking eller sort jakkesæt kan gøre mænd forsvinde i baggrunden og ikke skiller sig ud. Hvid jakke påklædning har den modsatte virkning, og fordi det er sjældent set, det gør en erklæring. Iført en hvid jakke kan være en scene stealer, som mørke farver er mere fremtrædende i mændenes påklædning.

Tidsramme

Der er traditionelle regler med hensyn til, når det er acceptabelt at bære den hvide jakke påklædning. I nord er det socialt acceptabelt at bære det fra Memorial Day indtil Labor Day. I en ekstrem traditionalist, skal den hvide jakke kun bæres i løbet af dagen, så det ikke ville være acceptabelt at bære den hvide jakke efter spisetid. I stedet ville en sort smoking bæres i aften. Moderne konventioner, men er ikke så strenge, og berømtheder spille en rolle i at bryde reglerne traditionalist. Det er blevet acceptabelt at bære en hvid jakke hele aftenen.

Misforståelser

Der er fælles misforståelser om hvid jakke påklædning. Et handler om hvad der er acceptabelt til at bære med den hvide påklædning. Skjorter og tilbehør kan være den samme, som man ville bære med en sort dragt, så skjorter, slips og manchetknapper i forskellige farver er acceptable. Det er ofte prædiket, hvide dragt påklædning er meget strenge og giver mindre frihed end med en sort jakkesæt, men det er ikke så. En anden misforståelse drejer sig om invitationer og hvordan man kan forstå dem. Når en invitation anmodninger black-tie påklædning, er det også acceptabelt at bære hvide jakke påklædning.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com