Sådan installeres forruder på en tennisbane

Sådan installeres forruder på en tennisbane

Installation af forruder på en tennisbane har en række fordele. Skære ned på vinden flow på tværs af Domstolen er den primære fordel, men forruder også hjælpe dæmpe udenfor lyde og tjene som en hemmelig raster, holde nysgerrige blikke til et minimum. I almindelighed, tennis court forruder er lavet af tre slags materiale: polyester, polyethylen og polypropylen. Forruder er også gradueres på væve tæthed. Installere en forrude på din tennisbane kan gøres med fælles håndværktøj og i bare et par skridt.

Instruktioner

• Måle hegnet omkring din tennisbane. Måle højden fra lige under den øverste skinne ned til spænding barer på bunden af hegnet. Mål hver sektion af hegnet fra bare inde hver terminal stillingen. Måle afstanden mellem båre barer omkring hegnspæle så godt. Måle gaten og del af hegnet over porten på samme måde.

• Beslutte, hvor meget af en forskel, hvis nogen, du vil have toppen eller bunden af hegnet; typisk 10-fods hegn har et hul på 1 fod i bunden, men kan sættes op til at have en 2-fods hul på bunden og toppen. Tilføje alle bredder sammen for at bestemme, hvad størrelse forruden roll du har brug for; afsnittet gate og agterspejlet bør ikke indgå i den samlede måling, da de skal gøres som separate stykker.

• Hænge afslutningen af forruden, startende på den ene side af indgangen gate i den ønskede øverste position. Placer forruden på en måde, så sømmene og hems alle ansigt udad.

• Brug et zip-slips eller ty-rap gevind gennem grommet i øverste hjørne vedhæfte forruden til hegnet, lige inden hegnspæl, bruger en stige. Fastgøre toppen af forruden på samme måde i den sektion eller hegn, trække på forruden og at sikre, at det er stramt, men ikke overdrevent så--der skal være en lille mængde af give mellem tyller. Fortsætte fastgørelse øverst på forruden hele vejen rundt retten på denne måde.

• Fastgør siden og i bunden af forruden på samme måde, børstning din hånd langs overfladen for at sikre, at det er flush mod hegnet uden rynker.

• Fastgør den anti-bølgende tape til bunden og toppen af forruden i midten af hver hegn panel, hvis forruden er udstyret med anti-billow faner. Sikre tapen med lynlåsen eller ty-rapper som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

• Vedhæfte forruden gate agterspejl og gate dør på samme måde.

Tips & advarsler

  • En forrude med en 95 procent tæthed er stor for privatlivets fred, men mere modtagelige for skader i kraftig vind. Open-mesh forruder, som et 75 til 80 procent tæthed, tilbyder privatliv og vind beskyttelse, men har nok perforering at begrænse potentielle vind skader.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com