Top 10 steder at se i NYC

Top 10 steder at se i NYC

New York City er en af de mest berømte byer i USA. Uanset om du er på udkig efter god mad, kultur, underholdning eller historie, har New York city det hele. Hvis du ønsker at gå, tage en taxa eller hop på subway hele byen er ved hånden. New York City har et væld af seværdigheder, herunder dens mest populære turistmål.

Frihedsgudinden

Beliggende på Liberty Island, blev Frihedsgudinden præsenteret for Amerika på 4 juli 1884 af den franske regering. Konstrueret af den franske billedhugger Frederic Auguste Bartholdi, statuen tog ni år at færdiggøre og er blevet en amerikanske nationale symbol på frihed.

Statue of Liberty tour tager besøgende fra Battery Park til Liberty Island, hvor statuen er placeret. Når der Gæster kan indtaste piedestalen hvor museet er placeret. Du kan også tage trappen til kronen af statuen. Billetter er påkrævet for indrejse i nogen del af monumentet og kan købes så vidt et år i forvejen.

Statuen af Liberty Tour og billettering oplysningerNational Park Service, Liberty IslandNew York, NY 10004212-363-3200statuecruises.com

Ground Zero

En dyster påmindelse om den mest tragiske begivenhed at ramme USA 's Ground Zero er blevet et samlingssted for besøgende til at betale deres respekt for de faldne på September 11, 2001.

Turister kan tage billeder af stedet--ligger på kirken og Fulton gader-- og se billeder og hjemmelavet mindesmærker fra kære og dem, der ønsker at mindes dette land tab.

Broadway

Broadway er hjemsted for nogle af de bedste theater i verden. Fra musicals til dramaer til den unikke og bizarre er Broadway en genre for mest lyst.

For at få billetter til enhver Broadway ydeevne kan du besøge specifikke ydeevne hjemmeside eller Ticketmaster.com. Du kan også købe billetter efter din ankomst i New York på TKTS kabine i Times Square, hvor du kan afhente rabatbilletter til mange af de mest populære viser. En anden måde at få billetter til viser, at der sælges ud er at besøge stedet dagen for begivenheden. Mange af disse viser tombola off enkeltbilletter.

TKTS226 West 47th StreetNew York, NY 10036212-221-0013tdf.org/TDF_ServicePage.aspx?id=56

Ellis Island

Ellis island var den amerikanske knudepunkt for indvandrere ind i USA fra 1892 til 1952. Mere end 2 millioner mennesker er registreret der. "Det er blevet anslået, at tæt på 40 procent af alle nuværende amerikanske kan borgerne spore mindst én af deres forfædre til Ellis Island," ifølge History.com.

Øen huser nu et museum viser historien om indvandring, hvor besøgende kan spore deres rødder og ser på de faktiske rekordbøgerne hvor dem ind i landet underskrev deres navne.

Statuen af Liberty-Ellis Island Foundation, Inc.17 batteri sted #210New York, NY 10004-3507212-363-6307ellisisland.org

Empire State Building

På tidspunktet af sin konstruktion indtil World Trade Center blev bygget, var Empire State Building den højeste bygning i verden. Tårnhøje mere end 1.200 fod høje, er denne 102-etagers bygning blevet et populært turistmål for mennesker fra hele verden. Besøgende kan gå til øverste etage af bygningen og få en 360-graders udsigt over New York City og omegn.

Empire State Building350 fifth AvenueNew York, NY 10018212-736-3100esbnyc.com

Times Square

Beliggende mellem 6 og 8 gader mod øst til vest og West 40th vest 53 gader sydover til nord, er Times Square blevet New Yorks epicentret for turister og besøgende. Dens gigantiske, overdådige reklamer, video skærme og bygninger er blevet en hovedattraktion til Times Square og det er ofte det første sted, som turister besøger. Besøgende kan gå rundt og opleve seværdigheder og lyde unikke til New York City mens prøveudtagning nogle af sine berømte sælger mad.

Times Square Alliance1560 BroadwaySuite 800New York, NY 10036212-768-1560timessquarenyc.org

Central Park

Den første offentlige park bygget i hånden, Central Park tog mere end 15 år at færdiggøre og strækker sig over mere end 843 acres i midten af New York City. I parken kan besøgende udforske den vidtstrakte land, jog, tage en hestevogn tur, spise på den verdensberømte værtshus på den grønne restaurant eller endda skøjte i vintermånederne.

Central Park Conservancy14 Østergade 60New York, NY, 10022centralparknyc.org

Rockefeller Center

Rockefeller Center, hjem af Radio City Music Hall og NBC Studios, er en stor turistattraktion. Besøgende kan tage en tur til NBC Studios at se hvor "Saturday Night Live" er filmet, gå til toppen af Rock Observation dæk at få sprawling udsigt over byen eller isskøjte under den berømte tændte juletræ i vintermånederne.

Rockefeller Center1250 avenue of the AmericasNew York, NY 10112212-632-3975rockefellercenter.com

Forenede Nationer

Afsluttet i 1950, er FN-bygningen besøgt af hundredvis af turister hver dag, der ønsker at se på første hånd, hvor nogle af verdens vigtigste konferencer og beslutninger finder sted.

Gratis ture foregår dagligt i FN-bygningen. De har sin historie, struktur og vigtig dokumentation og betydning.

Forenede NationerFirst Avenue på 46th StreetNew York, NY 10017un.org/Tours

FAO Schwartz

Hvis du har børn, eller er stadig et barn på hjerte, så er FAO Schwartz et must-besøg destination for alle i New York City på ferie. Beliggende på tværs af gaden fra Central Park, har FAO Schwartz alt en legetøj-elsker kan begære. Overdimensionerede udstoppede dyr, Barbie stue, elektronisk legetøj og en kæmpe dance-på klaver er alle en del af denne ekspansive legetøjsbutik.

FAO Schwartz767 fifth AvenueNew York, NY?212-644-9400?FAO.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com