Hvad man skal gøre beskadiget hår?

Beskadiget hår kan være forårsaget af en række ting, herunder børste dit hår for hårdt eller for ofte og varme fra solen og hår tilbehør. Beskadiget hår kan også være et resultat af eller et tegn på et fysisk problem.

Der er flere ting du kan gøre for din skadet hår. Disse omfatter dyb conditioning og bruge blidere produkter og tilbehør.

Rette det

Du skal muligvis bruge udelukkelsesmetoden til at finde ud af, hvad har forvoldt skaden, og derefter gå derfra, især hvis du ikke kan huske overexposing dit hår til solen eller hvis du tror simpelthen ikke, at et fysisk problem er årsagen. Når du har bestemt hvorfor dit hår er beskadiget, men kan du så begynde at rette det.

Start ved at ændre din stylingprodukter og tilbehør. Skifte til et andet mærke af shampoo, selvom du bruger en salon mærke, som blev anbefalet til dig af din stylist. Skifte crimper, også, især hvis shampoo og balsam er samme mærke. De kan indeholde de samme ingredienser, der årsag til skaden.

Skift til en blødere børste og kam med bredere tænder. Begge af disse tilbehør forårsage mindre skader på dit hår. Også overveje at bruge en leave-in balsam eller andet produkt, der beskytter håret mod varmen fra slag tørretumblere og andre apparater, hår.

Hver gang du foretager en ændring, give det to uger. Så, bør du vide hvis det er virkelig problemet, eller hvis du vil foretage andre ændringer. I løbet af denne tid, men hvis du bemærker eventuelle andre tegn på, at noget ikke er lige fysisk, ikke vente indtil slutningen af to uger; snarere, lave en aftale med din sundhedspleje professionelle.

Betingelse det

Selv hvis dit hår er fedtet, skal du stadig betingelse det. Der er produkter på markedet, der bliver betingelse dit hår uden overstimulating olie kirtler.

Hvis dit hår er meget tørt, skal du muligvis bruge en hurtig balsam--, der forbliver på håret i en til tre minutter derefter skylninger ud-- eller en leave-in balsam, hver gang du shampoo.

Du skal muligvis også dyb tilstand dit hår jævnligt. Dette kan gøres ved at anvende din almindelig balsam og forlader det på længere, selv dækker det med en badehætte, hvis du vil, eller ved hjælp af en dyb-conditioning produkt eller endda almindelig olivenolie. Uanset hvad du bruger, gør det muligt at forblive på dit hår i mindst 30 minutter.

Skær det

Hvis du har prøvet flere retsmidler til at reparere din skadet hår, men det er stadig viser tegn på skade, skal du klippe det. Dette kan lyde ekstreme, men skære beskadiget hår vil give mulighed for sundere hår til at vokse tilbage.

Mens det vokser tilbage, Husk på, hvad der forårsagede skaderne i første omgang og tage skridt til at sikre, at skaden ikke opstår igen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com