DIY Geisha frisure

Geisha er et symbol på femininitet; ordet "geisha" selv tegner billeder af gamle skønhed. Geisha blev kvinder i alle aldre, kendetegnet ved en lang og kunstfærdigt udsmykkede kimono, et ansigt malet porcelæn hvid og især, en stor kraftfuld frisure fastgjort til hvad kan betragtes som en kompleks fætter til gennemsnitlige "bolle." Denne frisure tilskynder dekorative variation, beregnet til at afspejle personlighed. Historisk dog kan disse variationer have afspejlet den rang eller type arbejde relateret til en bestemt Geisha.

Instruktioner

Sådan oprettes traditionelle Geisha hår

• Start med fugtigt hår. Børste gennem håret og opdele den i to dele med en vandret en del, der skal sidde lige over toppen af dine ører.

• Klip den øverste del af håret, så er det ud af vejen. Tage pomade eller gel og arbejde det gennem den nederste del, så det føles klistret. Derefter tage denne sektion og stramt børste det ind i en høj rottehaler. Brug den Orne børste til hjælp du laver hår lige over nakken glat, selv og anspændt.

• FN-klip toppen sektion og opdele den i tre lige store lodrette sektioner, (en over venstre øre, en i midten på toppen af dit hoved og en over din højre øre).

• Start med den midterste del og arbejde pomade eller gel ind i det, således at det bliver meget klistret. Børste det igennem og brug kammen for at drille hår fra front til bag, ved hjælp af hårspray til at holde drilleri hårdt og på plads. Sørg for at lade en lille del i front 'un-drillede', så du kan glatte det over resten til et rent udseende. Skal du fastgøre det sikkert på plads, lige over hestehale med bobby stifter eller clips.

• Du har mulighed for at forlade slutningen af dit hår bag klippet hængende til stil det kreativt senere, eller du kan kombinere det med hestehale fremstillet den nederste del af dit hår. Sidstnævnte kunne være lettere at gøre, afhængig af din evne.

• Gentag trin 4 for de venstre og højre sektioner af hår, som du delt tidligere. Du kan lade dem 'hænge', eller få dem til at gå lige tilbage som den midterste sektion. Husk at fastgøre dem på plads stramt.

• Har du samme mulighed for the ends of hår som du gjorde med den midterste del. Bemærk: Hvis du kombinere ender i hestehale fra den nederste del, vil det typisk har mindre designmuligheder for enden og igen har et enklere udseende.

• Tage hårtørreren og en lav indstilling, tør de tre forreste sektioner. Håret bør allerede være overvejende hårdt fra gel. Hvis du får fluen-på-lager (fra ved hjælp af for højt af en indstilling eller tørring for tæt) kan du enten tåge hairspray over og glat dem ud, eller gnid nogle flere gel i mellem hænderne og glatte dem over på den måde. Tørring kan for tæt også ødelægge form af sektionerne hvis det ikke er hærdet tilstrækkeligt, så holdning tørretumbleren yderligere væk og kommer langsomt til at finde den rigtige afstand.

• På grund af karakteren af frisure, dette trin har mange muligheder. Ponytails, du forlod hængende kan nu være sikret i en stil. Du kan fastgøre dem ind i en stor bolle, flere små boller, fletning og vride dem ind i en bolle, klip dem med en store dekorative hairclip eller pin, eller noget andet, som du kan tænke på.

• Dette trin er valgfrit. Tilføje nyhed elementer ind i din færdige frisure til at gøre det særligt. Eksempler er bånd, sløjfer, glitter, blomster eller andre pyntegenstande. Himlen er grænsen med dette. Ting som træ fugle og metal sommerfugle har været nogle af de mere almindelige ideer featured i denne frisure.

Tips & advarsler

  • Bruge en afklaring shampoo bagefter for at fjerne produktet opbygning fra pomade/gel.
  • Dette er en vanskelig stil at skabe; Hvis du ikke kan få det rigtige efter et par forsøg, er Geisha parykker bredt tilgængelige online og på paryk specialbutikker.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com