Hvorfor har du brug for PH balanceret Shampoo?

Hvorfor har du brug for PH balanceret Shampoo?

Mange stylister anbefales at bruge en pH balanceret shampoo til at holde håret sundt, skinnende og stærke. "Potentielle brint" er en foranstaltning af surhedsgrad og alkalinitet på en nummereret skala. Hårets pH er mellem 4,5 og 5,5 på denne skala.

Holder håret glat og skinnende

Ved hjælp af et pH balanceret shampoo lukker hårets ydre overflade, kendt som neglebånd lag. En lukket neglebånd lag holder håret glat og skinnende. Non-pH balanceret shampoo åbne neglebånd lag og udsætter håret cortex og inderste lag, forlader hver strand sårbare over for skader.

Holder fedtet hår friske

Shampoo, der er pH balanceret fjerne snavs og overskydende olie fra hår og hovedbund. I modsætning til pH balanceret shampoo strip hårdere shampoo for meget olie. forårsager talgkirtler, kendt som sebaceous kirtel, til at arbejde dobbelt så hårdt, producerer endnu mere olie end før.

Holder farve behandlet hår pulserende

Når hårfarve anvendes, neglebånd lag åbner og giver farve molekyler til at blive indsat på laget cortex. Ved hjælp af et pH balanceret shampoo lukker neglebånd lag, at holde farven molekyler inde i håret akslen længere, forhindrer fading og holde hårfarve mere levende.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com