Gymnastik & vægttab

Gymnastik kræver ingen speciel udstyr. Disse øvelser brug din kropsvægt som modstand. De giver også styrke og hjerte-kar-conditioning, når principperne i kredsløb uddannelse anvendes til gymnastik træning. Cardio og styrketræning, når de kombineres, støtte vægttab.

Hvad er gymnastik?

Når du laver gymnastik, bruger du din kropsvægt som modstand. Disse øvelser kan ske hvor som helst du kan finde pladsen og tid. Denne form for motion også egner sig til en bred vifte af varianter. For eksempel, mål den grundlæggende push-up arme, skuldre, ryg og bryst. Ændre placeringen af dine hænder mål forskellige områder af brystet, tilbage og arme. Når dine hænder er placeret tæt sammen under dine skuldre, bringer det fokus for push-up til forenden af skulder muskel gruppe og triceps musklerne på bagsiden af overarmen.

En effektiv kombination

For at maksimere vægttab, kombinere styrketræning og hjerte-kar-øvelse. Hjerte-kar-træning giver en øjeblikkelig kalorieindhold brænde, at haner i kroppens fedtdepoter. Styrketræning bygger muskler, hvilket øger din hvile metaboliske sats; kroppen bruger mere energi til at opbygge og vedligeholde muskler, end det fedt, så kroppen forbrænder flere kalorier i hvile. Når to er kombineret, du brænde et større antal kalorier og øge intensiteten af din træning. Det betyder, at du forbrænder flere kalorier samlede og for en længere periode.

Gymnastik for Cardio og styrke Conditioning

Gymnastik kan gøres som aerobic eller hjerte-kar-conditioning og styrketræning. Push-ups, sit-ups, sprællemænd og squats er fælles gymnastik, som de fleste mennesker har gjort, hvis kun i gym klasse. Når du gør flere gymnastik løbende som en del af et kredsløb (en række øvelser udføres tilbage til tilbage med lidt at ingen hvile og derefter gentages), din puls bliver forhøjet, giver fordelene ved styrke og aerob motion. Den modstand, der leveres af din kropsvægt og alvor udfordre muskler, opbygge muskelstyrke og udholdenhed.

Form spørgsmål

Udfører gymnastik kræver stor opmærksomhed til form. Hver øvelse skal udføres korrekt for at sikre det maksimale udbytte og forebygge skader. Når kroppen ikke er justeret korrekt for en given øvelse, skal andre muskler kompensere, hvilket kan føre til muskel spændinger og andre skader. Push-ups gjort med dårlig form kan føre til at bakke stamme eller muskel-bundet våben, som ikke strækker sig gennem deres fulde vifte af bevægelse.

Fordele

For at se fordelene ved gymnastik, skal musklerne være arbejdede til punktet af træthed og ideelt som en del af et kredsløb træningsprogrammet. Muskler udøves til punktet, træthed og derefter lov til at inddrive blive tonet. Træthed forårsager muskel at re strikke sine fibre mere stramt og tæt til udfordringerne i motion. Når du er færdig efter retningslinjerne, kredsløb uddannelse, give calisthenics den nødvendige til at forbrænde fedt og afsløre magert, skulpturelle muskler træningsapparater.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com