Om Toscana, Italien

Toscana er en region beliggende i det centrale vestlige Italien, der er kendt for sin vin, rig traditionelle landskab, italiensk indretning, Renaissance kunst, mad og romantisk atmosfære. Toscana er fuld af tidløs skønhed og rige arkitektur, der er synlige i hele det bølgende landskab og landsbyer af denne smukke europæiske placering.

Betydning

Tuscany roser sig af at være i stand til at dele den naturlige skønhed af sit landskab samt tilbyde en romantisk kulisse for honeymooners og feriegæster ens. Toscana er hjemsted for en af de mest indflydelsesrige byer af kunst og romantik i verden, Florence. Firenze er også den største by i Toscana. Kunst er fremherskende i Toscana i form af rige tekstureret kunst prints og skulpturer stammer fra renæssancen æra. Vin og mad er meget vigtigt at italienerne i Toscana. Toscanske retter inspireret af Middelhavsområdet, omfatter frisk fisk, rige pasta og frisk brød. Vingårde er rigelige i Toscana og mest lave deres egen vin og sælger til lokale samt eksportere vine rundt om i verden. Vin er en afgørende drink under middag tid på boliger på tværs af Tuscany. Nogle af de mest berømte og mest populære vine stammer fra Toscana er Brunello og Chianti.

Historie

Tuscany blev regeret af etruskerne direkte efter faldet af Romerriget i slutningen 300 f.kr. Historie af Toscana stammer århundreder hvis italienerne besluttet, at de bølgende bakker og varm fugtig atmosfære af området var perfekte betingelser for dyrkning af frugt og grøntsager. Druerne er den mest populære frugter i Toscana, hvilket gør regionen ikke kun berømt for sit vin men også til den økologiske jelly, der er afledt af frugt. Frugter som kirsebær, pære og citron er udbredt i de fleste områder i Toscana og er en stor økonomisk hæfteklamme i regionen. Tidlige indvandrere under renæssancen æra bragte deres artful instinkter med dem og det strømmende landskab inspireret toscanske kunstnere i at producere farverige malerier nu udstillet i kunstmuseer i hele landet og verden.

Funktioner

Toscana er berømt for sin uberørte arkitektur. Paladser og excentrisk slotte laver nogle af de mest unikke gårde på tværs af det toscanske landskab. Nogle traditionelle hjem har flosset trim - arbejde dvs sæt i farver som dyb brun, Bourgogne, gult og brændt orange. Tagene er flosset med ler tagdækning, skaber en fantastisk kontrast mellem de overordnede farverne i huset. Haver blomstre i den middelhavsklima og er fuld af farverige blomster og vinstokke, der tiltrækker fugle og sommerfugle. Italienerne bruger timer på deres terrasse, som er typisk lavet af udlægningsmaskiner sten foret med topiary buske og keramiske statuer. Fjerntliggende områder stadig findes i nogle områder af landdistrikterne Toscana og vand og elektricitet kan være knappe. Pisa-katedralen samt det skæve tårn i Pisa er nogle af de mest berømte funktioner og landemærker i regionen Toscana og velkommen tusindvis af verden turister dagligt.

Identifikation

Nyd den gamle verden stil butikker, der linje lille by i Toscana som er fuld af kunst, udsøgt spisning og tøj butikker. Church arkitektur er uovertruffen i Toscana og tiltrække regelmæssig tilbedere samt turister der tager snapshots af det indviklede arbejde hugget ind i alle detaljer. Et godt eksempel er Santa Maria Assunta katedralen i området Siena i Toscana. Par slentre brolagt klodsen gader på fod og slappe af på de bænke, som overser maleriske endnu travle bylandskaber. Cykler er fælles for hele landdistrikter og byområder og bidrage til at undgå trængsel i de travle områder. Fine italienske restauranter kan findes i alle områder af Toscana, og maleriske, små familieejede restauranter og kaffebarer.

Geografi

Landskab i Toscana er rullende og kuperet med accenter af vinstokke i vinmarker med udsigt over grønne farverige dale. Appenninerne samt de Apuanske Alper kan findes i Toscana og give naturskønne vandreture udsigt ud over oldtidens arkitektur og masse farverige haver. Tuscany sidder afsat over det Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet og uberørte udsigt over marinaen med et væld af fiskerbåde og lystbåde der dot farvande. Mange veje i hele landet i Toscana er fjerntliggende og sammensat af smalle snavs veje.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com