Sådan Malt Byg for øl

Sådan Malt Byg for øl

Jon Stika brygge din egen Magazine beskriver malt som "Byg, der er blevet skudt til det punkt hvor enzymer er produceret, der vil konvertere sin stivelsesholdige interiør til sukker." Når kornet har været maltet, er sukkeret gæret ved gær at gøre øl. Malting kræver sortering og rengøring, lagt i blød, spiring, tørring, rensning og ristning. Simple variationer i denne proces bestemme karakter, smag og skyggen af malt, og derfor øl. Med nogle eksperimenter kan du lære at lave malt du bedst kan lide.

Instruktioner

• Sterilisere alle udstyr. SCOOP mængden af byg i din øl opskrift på skalæn mad, tegner sig for den endelige vægt af malt er mindre end 13 ounce per 16 ounce af oprindelige vægt. Inspicere Byg for forurenende stoffer, såsom skimmel, råd eller insekter. Bruge andre Byg, hvis du finde forurenende stoffer. Overføre Byg til en stor gryde eller spand. Fjerne ethvert krakkede korn. Fyld spanden med koldt vand, og gnub i spanden for at vaske Byg. Hæld løs avner og snavs der flyder til toppen. Afløb i en salatslynge. Gentag indtil alle snavs og løse skaller fjernet.

• Sættetid Byg for at øge det naturlige vandindhold. Suge det i cool, ikke-blødgjort vand i otte timer, brygge din egen anbefaler. Dræne vandet over en salatslynge, og lad korn resten i otte til 10 timer på et køligt sted. Sættetid byggen i yderligere otte timer, dræne det, og vejer det at kontrollere vandindholdet. For spiring (spiring) til at begynde, bør byggen veje mellem 24 og 26 oz. per oprindelige 16 oz. Hvis byggen behov mere fugt, lad det hvile otte timer og suge det i én - to timers intervaller, op til otte timer, indtil den måler 24-26 oz.

• Linje en flad overflade, såsom en bageplade med papirhåndklæder og sprede Byg på det. Løst dække Byg med plast. Holde Byg i et sted, der er mellem 55 og 65 grader Fahrenheit. Drej Byg forsigtigt mindst tre gange om dagen for at lufte, frigive varmeudvikling og forhindre mug eller bakterier vækst. Bryde op klumper, og tåge Byg med en sprayflaske. Holde den fugtig, men ikke våd. Spiring tager to til fem dage. Det er fuldført, når den acrospires eller skud inde i kernen er vokset længden af kernen. Opdele flere kerner med en kniv til at tjekke acrospires' vækst. Kassér split korn.

• Tørre kornet straks. Bruge en ovn eller mad dehydrator indstille mellem 100 og 125 grader Fahrenheit. Byg jævnt fordelt over en bageplade eller dehydrator rack. Hæve ikke temperaturer over 125, eller øl-making enzymer vil denaturere. Tør for seks til 24 timer, med jævne mellemrum vejning og omrøring byggen. Når byggen er tæt på sin oprindelige vægt, antyder brygge din egen, sikkert hæve temperaturen mellem 140 og 160 grader Fahrenheit. Fortsat tørring byggen indtil det vejer omkring 13 ounce for hver oprindelige 16 oz.

• Hæld afkølet Byg i en salatslynge og gnub det. Banke ned og bortskaffe alle finrødder eller fremspringende acrospires, fordi de forårsager øl til cloud.

• Gøre øl fra de tørrede Byg for en grøn-smagende øl, eller stege det for at udvikle den farve og aroma af malt. Eksperimentere med forskellige temperaturer og gange at perfektionere din øl-making opskrift. Stege Byg i en ovn indstillet mellem 176 og 400 grader Fahrenheit i så lidt som 15 minutter for at så længe fem timer. Stegen ved lave temperaturer og korte gange for bleg malt, og høje temperaturer (over 194) og/eller lange gange til mørkere malt. Rør Byg for en selv stegen. Cool den ristede Byg ved stuetemperatur og opbevar det i en lufttæt beholder.

Tips & advarsler

  • Ikke forbruge Byg du formoder har skimmel eller bakteriel forurening.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com