Sådan stedet Fake Coach Briller

Sammenlignet med andre designermærker, er Coach et relativt nyt navn. Seks håndværkere grundlagt Coach i 1941 i et loft i Manhattan. De skabte karakteristisk, høj kvalitet Lædervarer i hånden. Rygtet spredtes hurtigt om dem og virksomheden til sidst udvidet. Ifølge den officielle Coach hjemmeside fortsætter"Coach med at opretholde de højeste standarder for materialer og håndværk." Som følge heraf producere efterlignere falske Coach tasker og tilbehør dertil, af tvivlsomme niveauer af kvalitet. Når det kommer til solbriller, er der afslørende tegn til at spotte forfalskninger.

Instruktioner

• Udfolde stængler af solbriller og søger Coach logo på indersiden af armene. Autentiske Coach solbriller vil altid omfatte logoet.

• Undersøge logoet. Sørg for det ikke er skæve eller stavet forkert. Skrab logoet med din Fingernegl meget forsigtigt. Logo på falske Coach solbriller vil begynde at ridse eller flage ud.

• Kig efter koden stil på indersiden af armene. Koden vil normalt være bogstavet "s" og derefter tre numre. Nogle af de forfalskninger har ikke dette nummer eller undertiden efterlignere vil fyldes op falske flere. Nedskrive typografinummer og tjekke det på Coach hjemmeside for at se om det er legitimt.

• Folde og udfolde solbriller gentagne gange. Hængslerne skal åbnes og lukkes jævnt uden nogen slingrende. Hold solbriller af broen, den bue, der går over næsen, og ryste dem forsigtigt. Linserne bør ikke rasle i rammer og stænglerne skal ikke ryste. De bør udleder ingen lyd overhovedet.

• Kig på sagen. Sagen skulle have Coach logo præget på forsiden og beklædt med stof på indersiden. Forfalskninger ikke kommer ofte med en sag, men i stedet har en klar plast pose eller et lille stof drawstring taske.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com