Sådan laver du din egen Makeup tilfælde

Makeup tilfælde er en af de vigtigste punkter, at en kvinde kan have i sin besiddelse. Hver kvinde har brug for en måde at transportere hendes makeup fra sted til sted. En af de største ting om en makeup tilfælde er, at de tilbyder en masse opbevaring plads til mange forskellige former for makeup. Kvinder i kosmetikindustrien ved, hvor vigtigt det er at holde deres udstyr organiseret. Men mange makeup tilfælde er meget dyrt. Stadig, selv om et dyrt makeup tilfælde ikke er i dit budget, der er mange billigere alternativer, der fungerer helt så godt. En billig makeup tilfælde kan sættes sammen i ca 1 time.

Instruktioner

• Brug en gammel værktøjskasse for en meget hård makeup tilfælde. Tømme værktøjskasse med alle værktøjer og snavs. Rengøre boksen med en fugtig klud. Lad tørre helt. Mange værktøjskasser er allerede udstyret med forskellige rum og cubby huller. Det mest vigtige ting at tænke på, når du bruger en værktøjskasse er vægten. Fjerne nogen bakke, der gør boksen for tung at bære rundt på let. Linje i bunden af boksen med kontakt papir. Placer din makeup inde.

• Brug en fiskegrej boks til en lys, multi afdelingsmæssig makeup tilfælde. Sørg for at tackle boks har rum store nok til makeup til at passe. Mange tackle bokse har små rum, der er for små til de fleste makeup værktøjer. Kontroller boksen er rene og tørre. Placer makeup inde i boksen tackle og du er klar til at gå.

• Brug en vintage over natten sag for en sjov, gammeldags makeup tilfælde. Mange antikke butikker sælger den hårdt over natten tilfælde meget billigt. Disse laver fantastisk makeup tilfælde med en lille ændring. Rengøre indersiden og ud af boksen med sæbe og vand. Lad tørre helt. Tage de plastik bakker og lægge dem inde i kassen. Hvis det ønskes, kan du tage dividers ud af magasinerne og bare bruge dividers til separate sektioner af sagen. Placer makeup i sagen når du er færdig.

• Bruge en ubrugt syning kurv som en makeup tilfælde, hvis der er én liggende omkring huset. Tage ud alle poster, syning. Mange sy bokse har segmenter allerede lagt ud. Lægge makeup inde i sagen og lukket låget. Du har nu en meget let, bærbare makeup tilfælde.

• Brug en metal madkasse for transporterer omkring din makeup, når du kun har brug for de vigtigste punkter. Plast dividers kan nemt placeres inde i kassen til at oprette forskellige sektioner i boksen. Placere kontakt papir på bunden af boksen er også en god idé at lette lettere rengøring.

Tips & advarsler

  • Næsten alle hårdt, lille sag med en lås af en slags kan bruges som en makeup tilfælde. Brug din fantasi.
  • Brug aldrig en sag, der allerede bruges af en anden. Bede om tilladelse før du konverterer enhver boks.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com