Hvordan til at bage i en elektrisk ovn

Hvordan til at bage i en elektrisk ovn

Bagning i en elektrisk ovn kan belønne, især hvis det er din første gang. Er der forholdsregler at tage, når ved hjælp af et apparat og især Hvornår temperaturen i dette apparat kan overstige 500 grader F. Denne artikel vil gå over de grundlæggende oplysninger skulle bage i elektrisk konventionel ovn, og at kende din elektrisk ovn.

Instruktioner

Vælg den vare, du ønsker at bage og forberede ifølge retninger. Hvis du bagning parabol kræver ovnen skal være forvarmet, tænd ovnen på dette tidspunkt og vælge den korrekte temperatur pr. din opskrift. For at sikre endnu bagning, medmindre andet er angivet i din opskrift, skal du vælge rack i midten af din ovn for de bedste resultater.

Indstille en timer for den opskrift anbefalede tid efter din parabol er placeret i ovnen. Hvis den anbefalede tid givet varierer over flere minutter, for eksempel 18 til 22 minutter, altid vælge de lavere tid. Ved at vælge den lavere tid, vil du kunne vænne sig til hvordan din særlig ovn kokke. Det er nemmere at føje mere tid til et utilstrækkeligt opskrift end at fortryde en brændt kage eller gryderet.

• Gøre en visuel kontrol på din opskrift omkring tre fjerdedele af vejen igennem tilberedningen, for at sikre det madlavning jævnt og ikke madlavning for hurtigt. Dette kan opnås ved at kigge gennem ovndøren eller ved forsigtigt åbne døren et par inches. Dette er normalt tidspunktet for nogle ovne synes at være madlavning for hurtigt, og temperaturen skal være sænket 25 eller deromkring grader.

Når timeren lyde eller når du tror, din opskrift er kogt, forsigtigt åbne ovndøren hele vejen. For at undgå forbrændinger, bruge en ovn mitt eller grydelapper til at glide ud rack. For at kontrollere, om doneness af din opskrift, henvise til kørselsvejledningen i din kogebog eller mix. For en kage, mange gange opskriften vil sige, at kagen bliver gylden brun, hoppe tilbage, når let rørt, eller indsætte en tandstikker i midten til at kontrollere, hvis kommer det ren.

• Kontrollere at gøre visse din opskrift er helt kogt og hvis du er tilfreds med resultaterne, fjerne elementet, lukke døren og slukke ovnen.

Tips & advarsler

  • Center rack ofte giver bedre resultater, fordi varme stiger og vil cirkulere rundt din parabol mere jævnt.
  • Hvis du har flere elementer i din ovn på forskellige stativer, skal kogetiden skal øges lidt på grund af varerne på den øverste rack blokerer varme flow i ovnen.
  • Forsøg ikke at bruge en parabol håndklæde til at fjerne varm mad fra ovnen; ujævn mængden af materiale mellem hænderne og den varme gryde kan forårsage alvorlige forbrændinger.
  • Brug altid ubeskadigede grydelapper eller grydelapper, når håndtering varm mad eller ovn stativer.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com