Om Pulserende Dye Laserbehandling for Rosacea

Rosacea er en hudlidelse, der påvirker mange mennesker. Symptomerne på Rosacea er røde blussende ansigtshuden, synlige blodkar, og røde knopper eller bumser i ansigtet. Rosacea er ikke en helbredelig sygdom og har visse udløser som stress, krydret mad, varme bade og alkohol. Behandlinger er alt om kontrol af symptomer. Pulserende Dye Laser behandling er en af de måder, som læger har til at kontrollere symptomer på rosacea, når der forekommer udbrud.

Hvad er Rosacea

Rosacea er mest almindelige hudlidelse diagnosticeres ved dermatologer. Der er ingen enkelt årsag bestemmes for Rosacea. Nogle undersøgelser tyder på, det er genetisk, men der er visse udløsere for udbrud af Rosacea på de fleste mennesker. Nogle teorier tyder på, det er et blodkar lidelse, hvor fartøjer svulme op og forårsage en rødme af huden. Krydret mad, varmt vand og temperaturer og alkohol kan udløse udbrud. For det meste påvirker kaukasiere, er det næsten tre gange hyppigere hos mænd end kvinder.

Pulserende Dye Laser

Pulserende Dye Laser (PDL) mål pletter på huden, der er kar i naturen. Disse røde områder består af blodkar og blod. Pulserende Dye Laser har en stor spot størrelse så store områder af huden kan behandles hurtigt og effektivt. Laseren har puls længere så koncentrationen på det berørte område er langvarig. PDL er en non-ablativ laserbehandling. Til behandling af Rosacea var PDL den første Laserbehandling skal anvendes. Pulserende Dye Laser har vist sig at reducere forskellige symptomer på rosacea i én eller to behandlinger

Hvordan pulserende farvestof lasere behandle Rosacea

Pulserende Dye Laser udsender laserlys, der er rettet mod blodkar lige under skind overflade. Varmen fra laseren er indsamlet i skibe, ødelægge dem mens de omkringliggende hud intakte. Pulserende Dye Laser er sikker og non-ablativ og har været anvendt til behandling af Rosacea i 15 år.

Hvad kan forvente af behandlingen

Ikke tan inden din behandling. Før din behandling din hud vil blive renset og et aktuelt bedøvelse kan anvendes. Impuls Dye Laser har afkøling teknologi for at minimere dit niveau af ubehag. Du og din læge slid beskyttende øje slid under proceduren. Laseren er gået over de ramte områder af huden opløsning vaskulære læsioner, som er så optaget af kroppen under helingsprocessen. Du kan føle en stikkende eller snapper fornemmelse, mens lægen behandler dig.

Hvad de kan forvente efter behandling

Efter behandlingen kan du opleve et laser blåt mærke kaldet en puppe og rødme eller hævelse i behandlingsområdet. Disse bivirkninger vare ikke mere end et par dage. Undertiden afskalning kan forekomme på de behandlingsstedet. Der er lidt at ingen nedetid med en pulserende Dye laserbehandling, men du skal undgå solen og bære solcreme.

Efter pleje af Pulserende Dye Laserbehandling

Ethvert område af din hud, der er behandlet med en laser skal beskyttes mod solen. Altid bære solcreme eller sol skærm og undgå udsættelse for sol. Pulserende Dye Laser behandling er givet i en serie fordelt tre til fire ugers mellemrum, så rådføre sig med din læge om din næste behandling og bruge ordentlig hudpleje.

Tips

Område af behandlingen kan være hævede, brug en ispose til at hjælpe med at reducere hævelse og blå mærker. Der er ingen specifikke kur for Rosacea så diskutere med din læge eller sundhedsmedarbejder om specifikke forventninger til din hud. Omkostninger for Impuls Dye Laserbehandling varierer. For at behandle en lille spot, omkostningerne kan være $100, for hele ansigtet kunne omkostninger i behandling være $1,500 til $2,000.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com