Sådan konverteres Gbp til NZ

Sådan konverteres Gbp til NZ

Når overskriften på ferie, er det vigtigt at kende valutaen omregningskurser sørge for du ikke overbetale for dine køb. Konvertering af valuta til valutaen præcist, og få de bedste tilbud på valuta, kan spare dig en betydelig mængde af penge. Banker ofte tilbyde ikke de bedste konvertering priser, og kan bunke på ekstra gebyrer for køb i andre valutaer. Look for anfordringskonti og kort, der fungerer godt i udlandet, hvis du er en hyppige rejsende.

Instruktioner

• Bruge webstedet online valuta til at etablere den aktuelle valutakurs. Populære steder nævnes xe.com, som der udgiver de nyeste priser for de mest præcise konvertering. Vekselkurserne svinger over tid og kan ændre sig betydeligt afhængigt af markedsforholdene. Sikre jer indskrive dem ofte mens de rejser for at undgå eventuelle ubehagelige overraskelser. De fleste nationale aviser også offentliggøre større valutakurser i deres forretning og finans sektion hvis du ikke har internetadgang.

• Hvis NZ-dollar er på 2.1 mod det britiske pund, vil det betyder, at for hver pund udveksles du modtage $2.10 NZ.

• For at konvertere beløb fra GBP til NZ, multipliceres mængden af valutakursen. For eksempel, £15.00 x 2,1 = $31,50 NZ.

• For at konvertere tilbage fra New Zealand dollars til pund Sterling, dele summen af valutakursen så $60,00 / 2.1 = £28.5714. Runde tal til det nærmeste penny at få £28.57

Tips & advarsler

  • Den valutakurs, der er givet af din bank kan afvige fra den aktuelle markedskurs. Undersøge kort og bankkonti, der tilbyder god valuta priser og billige ATM udbetalinger til brug når du rejser. Hæve kontanter fra udenlandske pengeautomater kan få dig bedre priser end veksle penge, men pas på hævegebyr og konvertering bankgebyrer.
  • Shoppe rundt for valutaveksling, hjemme og i udlandet. Bureauer de forandringer ofte opkræver en Kommission og kan tilbyde en dårlig aftale i forhold til den normale markedssats. I Det Forenede Kongerige tilbyder posthuset konkurrencedygtig provision-fri valuta. Gode priser kan også findes ved at bestille din valuta online. Lufthavnen exchange kontorer er notorisk dårlige tilbud.
  • Husk, at mange finansielle institutioner, et gyldigt pas er forpligtet til at udveksle valuta.
  • Lokale og 'sorte marked' vekselerere kan tilbyde konkurrencedygtige priser på valuta. Dog være på vagt over for svindel, som kort skiftende og passerer off falske sedler. I almindelighed, er stikning til etablerede banker og bureau de ændringer den sikreste idé.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com