Toscanske Spinat Dip ernæring Information

Toscanske Spinat Dip ernæring Information

Spinat og artiskok DIP er populære forretter. De er lækre Tilføjelser til ethvert måltid eller parti. Men med en vifte af ost og cremet sauce, de sunde overvejelser er Bemærk værdig. At tage tid til at tjekke ernæring etiketter eller overveje ingredienserne, der kan gøre en stor forskel i de sundhedsmæssige fordele af dip. Ligeledes, om chips eller brød anvendes kan have betydning for.

Kalorier

Når man ser på kalorier, skal to faktorer tages i betragtning. Hvor mange kalorier er der i den samlede parabol, og hvor mange af kalorier kommer fra fedt. Generelt, bør ikke mere end 30 procent af en dage samlede kalorier komme fra fedt. Da ni kalorier vises for hvert gram fedt, at vide, hvor mange kalorier der er fra fedt, betyder det, at en enkelt division med ni angiver hvor mange gram fedt i maden.

I en restaurant, vil denne dip har op til 600 kalorier, 225 kommer fra fedt. Til at beregne total fedt, bare dividere 225 af ni, og den endelige fedtindhold er 25g. Der er omkring en tredjedel af fedt behov for en hel dag.

Der lavet derhjemme kan en servering være så lidt som 162 kalorier i alt, med langt mindre fedt.

Fedt

Restaurant portioner har også dobbelt så meget fedt på 25g, end en hjemmelavet version. Måske på grund af de rigere, tunge fløde, der anvendes. Endnu værre er at der ikke er nogen gavnlig mættet fedt i den.

Fedtindholdet er især vigtigt for dem med bekymringer om fedme i deres familie.

Kolesterol og natrium

Toscanske Spinat Dip ernæring Information

Salt får stablet forberedelsen på de fleste restauranter.

Restaurant dips har mere kolesterol og natrium. Faktisk, dobbelt så meget natrium, med i alt 1300mg - mere end halvdelen af RDA.

Mængden af natrium i denne parabol er næsten en hel dage værd. Da natrium er forbundet med forhøjet blodtryk, bør dem med medicinske bekymringer være på vagt over for retter som denne. I virkeligheden, bør en person med forhøjet blodtryk ikke indtage nogen mere natrium på en dag end denne parabol tilbyder.

Protein

Proteinindhold ved at gøre dukkert i hjemmet er bedre også. De opskrifter, der er fælles for en husstand kok sat 7.3g protein i opskriften, men restauranterne tilbyder ikke nogen.

Tager alle de sundhedsmæssige fordele i betragtning, sker nyder en god toscanske Spinat Dip sandsynligvis bedst i hjemmet, hvor de negative ernæringsmæssige effekter af fadet kan begrænses. Spise kan godt betyde, at maden er sund og lækker, men opmærksomheden på detaljerne er vigtige i at gøre dette til at ske.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com