Sådan oprettes en røget øjet for teenagere

Sådan oprettes en røget øjet for teenagere

Hvis du misunder dine ældre venner eller modeller i magasiner, der kan bære smoky øjenmakeup, Prøv disse retningslinjer. Du ikke vil ende med så dramatisk en effekt, men det er fint--for-dark eye makeup er ikke flatterende på unge piger alligevel. Så længe du lære teknikker til programmet, kan du arbejde din vej til bruger mørkere farver for et par år fra nu. I mellemtiden, Nyd at spille med useriøst og finurlig farver, der ser bedst ud på teenagere. De er så acceptabelt for at skabe en røget øjet, da enhver alvorlig farve nogensinde var.

Instruktioner

• Anvende en ren og skær til medium dækning foundation på ren, tør øjenlåg. Omfatte undereye området for at mindske eventuelle mørket der. Glat en eye makeup primer over øjenlågene for langvarig, krølle-gratis makeup.

• Bruge en øjenskygge pensel med et fladt hoved for at ujævnhederne på en mellemtone øjenskygge fra piskesnert linje til at krølle. Holde farven alderssvarende; ældre teenagere kan slippe af sted med sultrier nuancer, men yngre teenagere ser bedre ud med bløde slik-farvede nuancer og pasteller. Må ikke bekymre dig om det produkt, der ikke viser oppe på din hud. Du skal blot investere i højt pigmenteret farver for at gøre sikker på, hvordan de vises i emballagen er, hvordan de vises på din hud. Dyp en eyeliner børste i den samme øjenskygge. Tryk på off overskydende, og køre farven på tværs af lavere lash linjer.

• Buff kanterne af farve på både top og bund låg med en øje plamage pensel. Blødgøring programmet hjælper med at skabe den røget look, men jer skønt savn en gradient effekt at fuldføre den. Gøre dette ved at fastsætte en øjenskygge om to hak lysere end din første øjenskygge over din folder. Blend væk eventuelle hårde linjer. Det skal vises som om din mellemtone skygge svinder som den bevæger sig opad. På browbones, al jer savn er en mat kødet tone øjenskygge for subtile polsk. Fade kanterne af dine farver ind i hinanden ved hjælp af en øjenskygge blending brush.

• Give dine øjne definition med en cremet blyant i sort eller mørk brun, afhængigt af dine personlige farve. Arbejde produktet ind i både top og bund lash linjer til tykkere dem uden faktisk tegning på en linje. Hvis du foretrækker, kan du også bare bruge en blyant, der er en mørkere udgave af din første øjenskygge. Brug det til at tegne en tynd streg på øverste låg kun, og sørg for du ikke efterlader mellemrum i mellem linjen og dine vipper. Du kan stadig udfylde hårene på dit bunden lash linjer som tidligere beskrevet lige så din nederste låg ikke vises bare i forhold til din top ones.

• Curl din øjenvipper. Køre en fortykkelse sort eller mørk brun mascara gennem øverste vipper. Brug kun to frakker højst og husk at løsne eventuelle klumper. Tryk spidsen af din mascara wand til at sænke vipper til at give dem en lille smule af definition samt. Kan du bruge en vandtæt formel til at forhindre udtværing.

Tips & advarsler

  • For at perfektionere din øjenmakeup, gommen og definere øjenbryn samt.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com