Sådan Stop aluminium korrosion forårsaget af et behandlet træ båd gulv

Sådan Stop aluminium korrosion forårsaget af et behandlet træ båd gulv

Når vandet kommer i kontakt med aluminium og et andet metal, vil galvanisk korrosion af en af metallerne begynde. Cure for galvanisk korrosion kommer i form af en zink anode, knyttet til aluminium skrog af din båd. Når korrosion begynder, vil anode - også kendt som en sacrificial anode--begynde at korroderer, i stedet for din aluminium båd.

Instruktioner

• Fjerne trægulv, hvis det er muligt, og tør op vand under gulvet. Hvis dette ikke er muligt, tillade båd "tørre" i tre dage. Tre dage skal være tilstrækkelige til vand fanget under gulve til at fordampe.

• Caulk mellem stolperne i gulvet med en marine silikone caulk. Tillad caulk at helbrede i mindst 24 timer før udsætter båd til vand igen.

• Installere zink anoder på din båd skrog ved sigtning dem til skroget på det punkt forudsat. Hvis ingen anode tilknytning, bore et hul i din skrog størrelsen af anoden montage bolt, bruge sandpapir til at fjerne enhver maling på skroget på det punkt hvor anoden vedhæftes og bolt umalet anoden til din skrog. Caulk hullet med marine silikone caulk. Størrelsen af anoden bør være lig med 1 procent af det samlede antal kvadratfod af aluminium skrog overflade, inde og ude.

Tips & advarsler

  • Anode og del af båden hvor anoden er knyttet skal være umalet. Anode virker ved direkte metal-til-metal kontakt. Maling på dette område vil hæmme din korrosionsbeskyttelse.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com