Hvordan man laver god sne Camo

Hvordan man laver god sne Camo

Sne camouflage tjener det samme formål som traditionelle camouflage gear, men det er anderledes i kolorere. Du kan gøre sne camo fra hvide materiale du gerne, men det vigtigste er at sikre, at de ikke blanke elementer af sne camo miljø hvor du håber at blande. Ved hjælp af nogle specialiserede, men let kan indhentes spray maling, vil du kunne gøre rigtig god sne camo med lille indsats.

Instruktioner

• Vask din hvide materiale med det snavsede tøj. Dette vil gøre det ikke som strålende hvid, hvilket er vigtigt, fordi sne ikke er normalt meget hvidt, når det har været på jorden i over en time.

• Undersøge det område hvor du ønsker at blande. Opmærksomme på den måde, tingene som grene liggende (som regel opad i en vinkel fra en større gren). Du vil bruge disse samme mønstre til at gøre din sne camo.

• Hænge din hvidt stof, så du kan male det. Hvis det er allerede et stykke tøj, derefter hænge det fra en bøjle og bruge en målestok for at sprede armene. Hvis det er et stykke af klud og derefter tøjklemme det til en linje, således at du kan male det som et lærred.

• Start med den grå primer. Spray gren mønstre på den hvide materiale, startende fra bunden og arbejde dig. Gren mønstre ikke har alle tilsluttet, men du bør skitsere en ru gren mønster, der vil ligne de andre nøgne træer i området. Spray ikke på for mange grene eller du vil bare ligne en stor grå klat i stedet for en snedækket landskab. Husk, du kan altid tilføje flere, hvis du ikke kan lide udseendet af din sne camo senere, men for meget grå og du bliver nødt til at starte forfra.

• Afslut din grene med selen. Du kan følge det mønster du allerede indstillet med primeren, men omfatter ikke primeren helt. I stedet bygge videre på det. Selen er en gummiagtig, trævlet stof, der vil give din sne camo dimension.

• Lad maling tørre i 24 timer. Så kan du enten starte iført din camo eller sy det i noget til at blive båret. Du kan også bare bruge sne camo ark til at smide over dig selv mens du er på jagt.

Tips & advarsler

  • Brug altid spray maling og andre typer af aerosoler i et godt ventileret område.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com