Hvordan man laver en Emo frisure med kort hår

Hvordan man laver en Emo frisure med kort hår

Emo subkultur er relateret til både gotiske og de punk subkulturen, med temaer, der bære over fra begge. En kort emo frisure har længe asymmetrisk pandehår, trukket til den ene side af ansigtet. Generelt kommer de ned over det ene øje, men ikke altid. Resten af håret kan være pjusket, med en tekstureret, chunky look, eller det kunne være spidse. Dette er en enklere stil, der kan gøres med de fleste korte frisurer.

Instruktioner

• Spraye dit hår med vand eller brusebad før tid. Spray en bunke volumizing mousse på størrelse med en kylling æg, i dine hænder og gnid dine hænder sammen. Bøje frem og ned, så at dit hår stå på slutningen. Køre mousse gennem alle dine hår undtagen dit pandehår.

• Blæse tørre dit hår, stadig holder hovedet nedad, børstning med tønden børste. Når bagsiden af dit hår er relativt tør, flip opretstående og børste dit pandehår ned og over det ene øje mens du blæse tør dem.

• Glatte dit pandehår med hot fladjernet, hvis dit hår er krøllet eller bølget. Gøre dette ved fastspænding fladjernet over dit pandehår på rødderne, og langsomt trække den ned til tips. Du kan være nødvendigt at gøre dette to eller tre gange til de ønskede resultater.

• Åbne rør af hår mascara og bruge mascara børste til at tilføje et strejf af farve til dit pandehår. Du kan tilføje striber til resten af dit hår. Tillad hår mascara tørre før du rører dit hår igen.

Tips & advarsler

  • Lyse semi-permanente hårfarver er ofte en del af emo scene, ikke men de er venlige. Hår mascara skyller ud let, så det er perfekt til weekend brug. At fremhæve mørkt hår, tilføje hvide striber først, og derefter anvende hår mascara over de hvide områder.
  • Efterlad ikke fladjernet i en plet på dit pandehår for lang eller dit hår vil svide.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com