En vandring mad oversigt

En vandring mad oversigt

Backpacking kræver en kost af mellem 3.000 og 4.000 kalorier hver dag til at støtte den høje grad af aktivitet. På samme tid, er du begrænset på plads til at transportere mad på turen. En balance mellem nødvendige kalorieindtag og opbevaring er vanskeligt, men men håndterbare.

Dehydrerede fødevarer

Dehydrerede fødevarer er hiker's bedste ven. Ved at fjerne vand vægt fra din mad mens i de afgørende kalorier, kan du lettere budget rygsæk plads. En mad dehydrator er en god investering for ivrige vandrere, så du kan dehydrere din egen mad i hjemmet. Hvis du påtænker at vandre regelmæssigt, vil en mad dehydrator betale for sig selv hurtigt ved at spare dig penge på dyrere, færdigpakkede, dehydrerede fødevarer.

Morgenmad

Rosiner tilbyder et høj-fiber supplement til enhver morgenmad samtidig naturligt sukker. Bruge disse i stedet for sødestoffer til ethvert måltid. Granola eller Malt-O-måltid giver en omfattende morgenmad base; pakke tørret mælk til at gå med dem. Alle disse fødevarer giver en fyldning morgenmad med en høj-fiber tælle til at sikre, at du fordøje dem langsomt. De vil holde dig følelsen fuld indtil frokost, men samtidig give en stabil forsyning af kalorier, som du vandre.

Frokost

Tyk brød, såsom pita eller Logan, overleve godt på sporet og kan kombineres med frokost kød til en påfyldning middag måltid. Granola barer og tørret frugt er let at pakke og levere en høj-fiber tilføjelse. Nødder, kiks og snor ost gemme godt og give nogle mangfoldighed til din frokostmenuer. Nogle vandrere nyde hjemmelavet trail mix til frokost. Mix et udvalg af nødder, tørret frugt, M & Ms og kokos spåner. Frokost bør være dit højeste kaloriefattige måltid, så budgettet en stor del af din rygsæk mad plads i overensstemmelse hermed.

Middag

Du vil have mere tid til at tilberede og spise aftensmad, hvilket er normalt ved afslutningen af en vandring dag. Du har også adgang til et lejrbål for dette måltid. Dåse supper, bønner og pasta er let at varme op over et lejrbål, og de giver en ændring af tempo fra din andre måltider. Du kan spise Dehydrerede grøntsager som-er eller kombineret med nogen dåse muligheder for at tilføje smag og variation til din middag. Dehydreret kartoffelmos er en indstilling, der er let at tilberede over et lejrbål.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com