Den bedste singler ferie

At tage en ferie solo kan være en skræmmende udsigter. Men, det også giver dig mulighed at vælge det perfekte tilflugtssted for dig og møde ligesindede mennesker tilbringe dagene den måde du ønsker. Der er et utal af muligheder til rådighed til at opfylde hver enkelt behov, hvad enten du kan lide vand, vin eller vandreture. Medbringe en ven, eller Mød en. Spørg din tour virksomhed til at arrangere et homoseksuelt værelseskammerat for dig, eller forkæle dit ønske om at søge afsondrethed. Uanset hvilken ferie du vælger, have det sjovt gør, hvad du ønsker at gøre.

Vestlige Caribien Halloween Bash

Krydstogter tilbyder singler-venlige arrangementer og ture rundt om i verden.

Singlescruise's 7-nat eksotiske vestlige Caribiske Halloween Bash inviterer dig til at rejse til Mexico, Honduras og Belize med andre singler pyntet i deres Halloween bedst. Ombord på en Carnival cruise skibet, kan du forkæle din kreative side med en singler-kun kostumebal og en præ-krydstogt indsamling nær Universal Studios, Florida. Dette er SinglesCruise største og mest populære singler cruise, og ikke underligt, at finde den perfekte kostume er kun begyndelsen på denne tur til rain forests i Belize og koralrev i Cozumel.

http://www.singlescruise.com

Backcountry Backpacking

Kajaksejlads kan være en god måde at se afsondret naturlige steder.

Vandretur, kajak og whitewater tømmerflåde din vej gennem to af USAs uberørt nationalparker med andre singler. Afsondret campingpladser tilbyder morgen udsigt over skaldet ørne, elg, og den fantastiske ensomhed af Wyoming backcountry. Padle 50 miles ned Snake River og udforske 13.000 plus fod elevation af Tetons med en kraftig vandretur.

http://www.oars.com

Flydende kurbade

Forkæl om bord og på land.

Luksus, solo hytter, økologiske retter, samt yoga- og Pilates klasser massevis, bare Spas og eventyr tilbyder flydende spa skibe for singler, der ønsker at se verden og finde indre fred. Del dit eventyr med professionel solo rejsende alderen 35-63. I år er Fremhævede turen Marokko, hvor engelsk-talende guider vil tage dig med på ture i Tanger og Marrakech og Casablanca. Hvem ved, du kan endda få et glimt af en Marokko-elskende berømthed som Gwyneth Paltrow eller Salma Hayek.

http://www.justspasandadventures.com/Singles-Spas.htm

Singler Safari

Paris, Rom, London... udforske en romantisk gamle by, og måske finde romance.

Er en South African Safari på din spand liste? Deltag singler rejser regnskab for to dages spil safaris med certificerede guider i Kruger Park. Rejser til Cape Town, Pretoria og Soweto er også præsenteret; Se 3000 afrikanske pingviner på Cape halvøen National Park, ride en elefant, og opleve traditionel afrikansk mad og dans.

http://www.singlestravelcompany.com

Toscanske fest

Samle dine enkelt venner til at engagere sig i nogle ligesindede rejsende.

Forfatter Elizabeth Gilbert var ikke den første person til at bemærke, at et godt sted at møde andre singler er i maleriske Toscana, Italien, lære at lave mad autentisk lokal kogekunst. Italienske kok Paola Baccetti vil føre dig og din lille gruppe af kolleger gourmeter i at vælge friske råvarer, parring dine kreationer med vin, og selvfølgelig, spisning, italiensk stil.

http://www.Frommers.com

Veninder Cruise4Cause

Velgørende trumfe romantik i dit liv? Prøv kæreste Cruise4Cause, hvor i stedet for at blive jaget af ekstra gebyrer, singler bliver belønnet med en donation i deres navn til American Cancer Society og Girls-Only ture i hver havn. Bringe alle dine enkelt veninder med dig til Bahamas for forkælelse ombord spaens alt imens at vide, at dine penge er at hjælpe kvinder, der kæmper for kræft.

http://www.singlestravelintl.com

Frivillige-Touring

Støtte en lille virksomhed med loyal kundekreds og næsten 20 år med rejseoplevelse når du ferie med oplevelser for singler. Du vil danne sande venskaber med disse intime udflugter, men bog hurtigt som alle ture udsolgt. "Frivillige-tour" gennem Kenya, arbejder med missionærerne at passe forældreløse børn, rejse med en uddannet dyrlæge besætning tagging næsehorn, løver og geparder, eller udforske Katmandu og Nepal Himalaya. Disse unikke eventyr planlægges omhyggeligt år efter år, så Søg med øje for sandt eventyr!

http://www.adventuresforsingles.com/Tours/Tours.html

Cross-Country Trek

Big Sky Country solnedgange blive velkendte seværdigheder på denne tour.

For unge singler søger eventyr, tilbyder TrekAmerica ture af flere længder sikker på der passer til dine ønsker. Plus, med hensyn til det beløb, du kan se, er dette en økonomisk stor. Deres mest populære tur er den 21 day "Southern Sun" cross-country rute, hvor du vil campere med andre unge singler på nogle af USAs mest fantastiske landestandarder. Som du trek fra New York til Los Angeles, du vil vandre Grand Canyon, spille slots i Las Vegas, cruise den Big Easy jazzscene, og whitewater tømmerflåde din vej gennem Virginia.

http://www.trekamerica.com/single-Travellers.html

Albuquerque ballon Fiesta

Komme væk på naturen med specielt afslappende ferier.

Stirre på hundredvis af varm luft balloner belyst ved solnedgang og fyrværkeri på ballon Fiesta i Albuquerque, New Mexico. Singler rejser International tilbyder en tre-dages tur til "Jord af fortryllelse," byder på museer, kulturcentre, og vingårde og selvfølgelig, den årlige spektakulære ballon festival.

http://www.singlestravelintl.com

Græsk ø Fantasy

Singler, der kun ture og måltider fremhæve Singles Travel International græsk ø Fantasy Cruise gennem Italien, Kroatien og Grækenland på et skib, hvor 90% af passagererne er singler over alder 35. Gå ikke glip af Markuskirken, en 11.-århundrede skat i Venedig, og dase Grecian om sommeren når du tilbringe dagen i Korfu.

http://www.singlestravelintl.com


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com