Fødevarer, der giver boksere styrke

Fødevarer, der giver boksere styrke

Boksning er en fysisk idræt, at sige mildt. Kæmpere, der forsøger at konkurrere i denne aktivitet, der ikke er fysisk fit og tager ikke i den passende nærende vil have en vanskelig tid at være en succes i ringen. En smart bokser veed at tage vare på sig selv og ud af ringen ved at deltage i ordentlig motion og ernæringsmæssige regime mens du arbejder på sine kampfærdigheder. For at bevare styrken skulle konkurrere effektivt, skal boksere spiser visse typer af fødevarer og holde sig væk fra andre.

Prefight måltider

Måske er den vigtigste nøgle til at vinde en boksekamp at sørge for, du ikke få træt før de andre fighter. Et prefight måltid spises omkring to timer før kampen for at fremme styrke og sikre, at du er i stand til at vare så længe som muligt under pres fra en bout. Generelt de bedste fødevarer at spise inden en match er lav-glucose fødevarer gerne hele korn korn, sandwich med hele hvede brød med lav protein og fedt indhold, der kan bremse fordøjelse, ifølge webstedet Workout-X. Fødevarer, der kan tilskynde nervøs diarré eller forårsage gas bør undgås. Prefight måltider bør også holdes små. Overspisning kan gøre en bokser træg og ubehageligt i ringen.

Recovery måltider

I modsætning til den prefight måltid, måltidet spises efter kampen er lige så vigtigt at fremme heling. De fødevarer, der er valgt efter kampen bør hjælpe gendanne glykogen niveauer og forhindre, at kroppen indtager sin egen muskelmasse energi at vedligeholde styrke for fremtidige kampe. Høj-protein og høj-kulhydrat måltider er fremragende for måltid tilbagebetalingsperioden. Spise kød, bør pasta eller andre high-protein og kulhydrat-fyldt måltider fortsat hver to timer i seks på hinanden følgende timer efter kampen for at reparere muskelvæv og fremskynde inddrivelsen fra kampen. Efter seks timer en bokser skal vende tilbage til sin normale spisevaner.

Vand

Vand er en utrolig vigtig del af en bokser kost under træning, før, under og efter en kamp. Alle muskelsammentrækninger behøver vand og elektrolytter, og dette omfatter sammentrækning af hjertet muskler. Ordentlig hydrering er afgørende for at nå toppræstationer og inddrive efter træning eller kampe. Regelmæssig vejer før og efter en workout kan vise hvor meget vand vægt fighter har tabt under en træning. Altid erstatte væske med en og en halv gange så meget vand som gik tabt under sessionen.

Fødevarer for at undgå

Der er visse fødevarer, der simpelthen ikke bland godt med en bokser ernæringsmæssige behov. Ifølge webstedet tale boksning bør boksere undgå fødevarer, der giver hurtig lyseksplosioner af energi, men gøre dem til at føle træg eller træt senere. Disse samme fødevarer også tilskynde uønsket vægtøgning. Nogle af de fødevarer at undgå som en bokser omfatter stegt mad, fastfood, slik, sodavand, mættet fedt og forarbejdede fødevarer.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com