Alternativer til koffeinfri kaffe

Alternativer til koffeinfri kaffe

Kaffe med koffein vågner du om morgenen, men det kan frembyde sundhedsmæssige risici såsom søvnløshed og hurtig hjerterytme. Mange mennesker drikker koffeinfri kaffe for at reducere koffeinindtag. Men ifølge en 2006 undersøgelse fra University of Florida, koffeinfri kaffe stadig indeholder en betydelig mængde af koffein, fra 3 til 15,8 milligram. Den bedste måde til helt at fjerne koffein fra din kost er at finde alternativer, der ikke indeholder nogen koffein.

Te

Te er et fælles alternativ til koffeinfri kaffe. Rød Rooibos te fra Sydafrika er naturligt koffein-fri. Det er lavet af Aspalathus Linearis busk, der vokser i bjergene i Kap det gode håb. Urteteer, såsom mynte, kan mindske maveproblemer og berolige hjertebanken. Ligesom kaffe, kan drikke mynte øge årvågenhed. Andre te alternativer til koffeinfri kaffe er ingefær og lakrids te.

Kakao

Varm kakao fra pulver er et alternativ til koffeinfri kaffe, selvom det indeholder minimale mængder af koffein. Kakaobønner er behandlet og fermenteret for at oprette kakao pulver, som indeholder en gennemsnitlig 0.214 procent af koffein. Johannesbrød pulver har ingen koffein og har en lignende chokolade smag. Høstet fra johannesbrød bælg, bruges det som en erstatning for chokolade i bagning. Som en varm drik, det kan støtte i fordøjelsen og indeholder vitaminer som A, B og D.

Naturlægemidler kaffe

Naturlægemidler kaffe er fremstillet af blandinger af urter, nødder og kerner. Ristede og formalede som kaffe, har de smag minder om kaffe uden koffein. Naturlægemidler kaffe omfatter Teeccino te kaffe og Dandy Blend. Teeccino har kalium og inulin, som kan sænke kolesterol, mens Dandy Blend er lavet af ristning mælkebøtte, cikorie, roer, byg og rug. Begge hævder at smage ligesom kaffe uden nogen koffein. Naturlægemidler kaffe også koste mindre end almindelig kaffe.

Andre varme drikke

Kaffe drikkende typisk søge alternativer i form af en varm drik. Varmen kan være beroligende, og en anden alternativ til koffeinfri kaffe er varme æblecider. Lavet af æblejuice, omfatter varm cider tilsætning af krydderier som kanel og muskatnød. Pære juice kan også være opvarmet ligesom hot æblecider. Ginseng i varmt vand er også koffein-fri, og det har naturligt stimulerende egenskaber. Det kan øge hukommelse og udholdenhed, men det har bivirkninger såsom inducere søvn og intensivere effekten af andre lægemidler såsom digoxin.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com