Svinekød land pølse ingredienser

Svinekød land pølse ingredienser

Der er hundredvis, hvis ikke tusindvis af opskrifter på svinekød land pølse, hver enkelt udtænkt efter smag af den oprindelige ophavsmand, ofte efter mange forsøg og fejl. De grundlæggende ingredienser af land pølser forbliver den samme i de fleste opskrifter, forskellene kommer fra urter og krydderier, der er tilføjet. Vær ikke bange for at eksperimentere med urter og krydderier for at nå frem til din perfekte pølse.

Kødet

Alle svinekød land pølse opskrifter indeholder en blanding af magert kød og fedt, den procentdel, varierende fra en opskrift til en anden. En opskrift som indeholder mellem 2 til 3 lb af magert svinekød skal bruge 1/2 lb til 1 pund af svinekød fedt, som kan erstattes med svinefedt eller dryp. Formålet med fedt er at forhindre, at pølsen udtørring mens madlavning. Magert kød og fedt skal være fint hakket sammen før blandes med resten af ingredienserne.

Urter

En stor procentdel af opskrifter på pølser land omfatter sage som ingrediens. Dette er normalt i regionen i 1 tsk for hver lb af kød. Nogle opskrifter erstatte andre urter til salvie, rosmarin, timian og laurbærblad. Hak Urterne fint, bruge friske krydderurter hvis det er muligt, og bland dem grundigt med jorden op kød blanding.

Krydderier

Væsentlige ingredienser i alle traditionelle land svinekød pølse opskrifter er salt og friskkværnet peber. Tilføje om en tsk salt og peber for hver 2 lbs. af kød. Du kan også føje et tilsvarende beløb af rød peber og cayennepeber, efter din smag.

Ekstraudstyr

Mange af de valgfrie ekstraydelser som findes i nogle svinekød land pølse opskrifter omfatter krydderier, der engang havde været for dyrt for farm folk. For eksempel, hvis du kan lide krydret fødevarer, tilføje kanel pulver, formalede kryddernelliker, jord muskatnød, jorden ingefær og koriander. Tilføje omkring 1/2 tsk af hver smag. En anden mulighed efterlyser fennikel frø, og endnu en til 1 tsk sukker for hver lb af kød.

Metode

Brug af en vinkelsliber eller en foodprocessor, male alle ingredienserne fint, sætte dem gennem vinkelsliberen en anden gang hvis det er nødvendigt. Bland alle ingredienser sammen med 2 tbsp. vand. Når ingredienserne er alle grundigt blandet, ting blandingen i en pølse hud. Hvis du ikke har udstyr til at gøre dette, form blandingen til en baloney-formet pølse omkring 2 inches tværs og plads i køleskabet. Efter et par timer, vil det have sat nok til at være i stand til at skære det til bøffer. Steges i smør eller bacon dyppelse og nyde.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com