Hvordan man laver vin i tre til fem dage

Nogen kan lave vin fra sit hjem med de nødvendige ingredienser. Med lidt erfaring, vil du kunne oprette en vin til din egen smag, i modsætning til noget fundet i butikkerne. Det er overraskende hvor hurtigt gæringsprocessen virker og vinen bliver klar til at drikke. En masse sjov at gøre vin er i test, så det er bedst at eksperimentere med målinger, som hver ingrediens, indtil du opnår et endeligt resultat, du er tilfreds med.

Instruktioner

• Saml ingredienser og udstyr du har brug for. Sørg for, at din druesaft ikke indeholder konserveringsmidler--disse vil ophæve virkningerne af gær. Druesaft skal ved stuetemperatur, før du tilføjer noget til det, så du skal ikke hælde det direkte fra køleskabet i en container.

• Hæld din druesaft i din container. Hvis du ønsker, kan du tilføje lidt vand for at hjælpe med at styrke vin. Hæld en kop melis i en kande varmt vand. Varmen gør det muligt for sukker opløses hurtigere. Tilføje at sukker til din koncentrat. Dette vil gøre det endelige produkt sødere, som indhold af sukker i juice omdannes til alkohol af gær.

• Tilføje en pakke af bagere gær til din juice--ikke røre det i. Gær omdanner sukkeret fundet i druesaft til alkohol.

• Gemme saften i et køligt, mørkt sted som en garage til at begynde gæringen. Skrue container låget løst eller tvinge et hul i det at aktivere kuldioxid at flygte. Gæring signaleres af små bobler stiger til toppen af beholderen. Kontroller beholderen jævnligt for et par dage. Forhåbentlig inden for fem dage den boblende har stoppet, hvilket betyder, at alkoholen, der er blevet oprettet og din vin er næsten klar.

• Fjerne låget beholder og vinens stikkende lugt skal ramme dig med det samme. Du kan prøve dit produkt for at se hvordan det kommer langs. Filtrer din vin i en tom plast eller glas flaske ved hjælp af en plastik tragt for at adskille den overskydende sukker og gær fra vinen. Kontroller, at du hælder alle vin på samme tid, for ikke at blande sediment i bunden af beholderen tilbage med vinen. Bortskaf de resterende indholdet af din oprindelige beholder.

• Skru låget på din nye vin-holdige flaske, og ideelt set, opbevares i køleskab. Holde flasken ud af direkte sollys og varme. Smag vinen og Nyd.

Tips & advarsler

  • For at teste dit produkt sukker niveau kan du bruge et hydrometer til at lave målinger på regelmæssige tidspunkter under gæringsprocessen.
  • Hvis nogen af dine venner eller familie er vin kendere, være forberedt på at rynke panden på din hurtigt produceret produkt. Mens denne proces skal producere vin, der er klar til at drikke inden for fem dage, er det rigtigt, at alkoholindhold vil stige og smagen vil forbedre, hvis vinen er tilladt til alder.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com