Sådan Rengør skimmelsvamp Off græskarkerner

Høst græskarkerner er en enkel proces, der kan hjælpe dig med at oprette en afgrøde af græskar for det følgende år. Det drejer sig om at fjerne dem fra græskar, rengøring dem og skrabe nogen skimmel rester før tørring dem til at gemme dem. Det er vigtigt at fjerne støber grundigt fra frø og stoppe de rådnende proces, hvis du planlægger at plante dem. Heldigvis, en lille skimmel er godt for frø, da de trives i et rådnende miljø. Du vil bare sørg for du stoppe processen, før formen går for langt.

Instruktioner

Fjern frøene fra græskar og rense ud græskar kød og murbrokker. Placer den græskar vragrester i en skål og frø i den anden.

• Støvtætte gennem skålen med græskarkerner. Når du finder en frø, som har skimmelvækst på det, skal du bruge en smør kniv til forsigtigt og langsomt skrabe det off seed's shell. Skylle kniven i vasken til at bortskaffe skimmel partikler. Også, bruge smør kniv til at skrabe ud trævlet stykker af græskar kød, som du ikke kunne få ud med fingrene.

• Adskille græskarkerner mellem to andre skåle, placere dem med skimmel i en skål og frø uden i anden en bunke.

Sørg for at skrabe off mug fra hver af græskarkerner i den første skål. Følg kurve af froes shell med en kniv til at slippe af med selv de mindste partikler. Støvtætte gennem skål at dobbelttjekke frø, når du er færdig.

• Drej på vasken og vente, indtil vandet er lunkent. Fyld skålene med lunkent vand og bland i et par dråber af antibakterielle sæbe. Støvtætte frø gennem vand til at rense dem grundigt. Hæld dem gennem en si.

Lægge frøene på et rent, tørt fad rag og dup dem tørre. Lad dem tørre for et par timer. Gemme dem på et tørt sted indtil klar til at plante. Hvis du ser nogen skimmel vokser tilbage på frøene, Gentag processen endnu en gang. Hvis formen har overhalet en frø eller en gruppe af frø, kan det være nødvendigt at smide dem ud.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com