Sådan konverteres 120V til 220V

Elektriske apparater og gadgets opererer på forskellige spænding afhængigt af hvor du er placeret i verden. I Nordamerika, og visse andre lande er 110-volt/120-volt standarden 220 volt/240-volt er standard for de fleste andre lande. Ved hjælp af enheder med den forkerte spænding kan resultere i uoprettelige skader på produktet. For en række årsager lige fra verden rejser til internationale shopping, kan du finde dig selv i en position, hvor du skal konvertere elektricitet. Nordamerikanerne bør have nogen problemer med konvertering 120V til 220V ved hjælp af en step-up transformer.

Instruktioner

• Bekræft, at enheden bruger 120V ved at kontrollere de oplysninger, der er fastgjort til bagsiden eller undersiden af enheden, på den elektriske ledning eller enhedens instruktionsbog. Bemærk, at i de fleste situationer 110V og 120V er udskiftelige; således gælder følgende trin for 110V enheder så godt.

• Kontrollere enhedsoplysninger for sin watt. Hvis ampere er præsenteret i stedet for watt, multipliceres spændingen og forstærkere til at få værdien watt. For eksempel, hvis en 110-volt enhed bruger 0,5 ampere, beregningen ville være 110V (volt) x 0.5a (ampere) = 55W (watt). Således, effekten for varen er 55 watt.

• Kig på de oplysninger, der er placeret på kroppen af din step-up transformer til at bestemme dens watt kapacitet. Du kan bruge enheden 120V med transformer, så længe den enhed watt ikke overgå 75 til 80 procent af den transformer watt kapacitet.

• Step-up transformeren tilsluttes 220V kilde, så stik 120V enhed i transformeren. Tænd den transformer magt (ofte i form af en switch) og dit produkt er gratis at bruge uden at bekymre sig om skader, der skyldes spænding forskelle.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com