Skole uniformer vs regelmæssige tøj

I mange offentlige skoler, er valget mellem at bære skoleuniformer lavet af skolens distrikt. Forældre og elever skal gå sammen med beslutningen. Iført en skoleuniform vs almindelige tøj har fordele.

Historie

I 1987 gik den første offentlige skole i USA en obligatorisk skole ensartet regel, Ifølge National Association af grundskole hovedforpligtede (NAESP). I 2000 havde mere end 21 procent af alle folkeskoler en ensartet politik.

Effekter

I skoler hvor der er en ensartet politik, statistikker viser et fald i kriminalitet, skole suspensioner, køn lovovertrædelser og hærværk, i henhold til NAESP.

Overvejelser

Iført en skoleuniform vs almindelige tøj forsikrer ingen vil skille sig ud for at have mere dyrt tøj end andre. At alle kursisterne i det samme tøj reducerer forekomst af mobning.

Uddannelse

At have en skole ensartet politik holder fokus på uddannelse i stedet for socialisering. Studerende er mindre tilbøjelige til at adskille i grupper, når alle studerende kjole i uniformer.

Frihed til at vælge

Håndhæve en skole ensartet politik viser nogle studerende at skoler får alvorlige om disciplin. Nogle studerende harmes over tanken om at tage væk deres frihed til at udtrykke sig selv gennem deres valg af skole tøj.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com