Erstatninger for frisk Lime Juice

Hvis du nogensinde har været midt i bagning eller madlavning og har kørt ud af en vigtig ingrediens, kan det føles som en katastrofe. Mens bagning er mere af en videnskab i forhold til madlavning, vil at vide et par erstatninger for ingredienser hjælpe dig igennem alle madlavning hurdle. Når du har mindre limesaft, end du har brug for, kan et par enkle erstatninger få din parabol på bordet.

Appelsinjuice

Selv om kalk og orange smager anderledes, vil de citrusfrugter undertoner holde din parabol som tæt på opskriften som muligt. Anvendes en ækvivalent mængde af orange juice for det samme beløb af ferske eller kølede limesaft ifølge den glæde af bagning substitution guide brug for. Da mange ofte har en karton af appelsinjuice eller et par appelsiner i frugtkurv, er orange en fælles lime juice erstatning.

Hvid vin/eddike

Hvis du kan variere din opskriften en smule, kan hvid vin eller hvid eddike erstattes limesaft. Brug den samme mængde vin eller vin eddike, som du ville bruge limesaft. Disse to ingrediens udskiftninger arbejde bedre til madlavning grøntsager eller proteiner. Hvidvin og eddike er ofte fundet i mange vinaigrettes, så de er ideelle erstatninger for limesaft, især for marinader.

Citronsaft

Som med appelsinjuice, tærte, citrus smag af citron juice er lig limesaft, og det kan bruges som en erstatning i en knivspids. Da en citron er mindre citrusy end en kalk, skal du bruge lidt mere i enhver opskrift. Du kan tilføje en kvart kop mere citronsaft til nogen opskrift til at få den ønskede smag i stedet for hvad opskrift indkaldelserne i limesaft, ifølge Cooks synonymordbog. Hvis opskriften kræver 3/4 kop limesaft, skal du tilføje en kop citronsaft til opskriften.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com