Sådan tur over Golden Gate Bridge

San Francisco's Golden Gate Bridge er en af verdens ikoniske strukturer. Udsigt over San Francisco skyline og San Francisco Bay fra sin gangbro er uovertruffen. Intet besøg i byen er komplet uden at foretage en pilgrimsrejse. Broen er 1,7 miles lang og forbinder San Francisco med Marin County. Gangbro er 220 fod over San Francisco Bay og tårne anledning til 746 fødder over vandet. Det var den største hængebro i verden, når det åbnes til stor fanfare i 1937.

Instruktioner

• Få adgang til San Francisco side af broen fra Highway 101. Tag en højre på den sidste San Francisco exit med tegnet "Golden Gate National rekreative område Se område." Park i 81-plads målte parkeringsplads. Partiet indeholder et monument dedikeret til bro ingeniør Robert Strauss, en samling af platter, der beskriver historien om bridge, et eksempel på den imponerende kabel, der holder broen vejrs samt en gavebutik og snack bar. Følg rampe til gangbro på den østlige side af span.

• Adgang til broen fra Vista punkt parkeringsplads i Marin County. Partiet er på nordsiden af Highway 101, straks efter at have krydset broen. Parkering er gratis på Marin County side, men det vil koste dig en vejafgift at vende tilbage til San Francisco. Det er en 1,7-mile gåtur fra en parkeringsplads til den anden.

• Følg gangbro ud på broen. Bridge gangbroen er åben for fodgængere fra 5 am til 6 p.m. under Pacific Standard Time. Når sommertid er aktiv, er broen åben for fodgængere fra 5 a.m. til 21.00 Selv hvis du ikke ønsker at gå på tværs af hele broen, er det værd at gå midt over og tager i uhindret panorama, der omfatter San Francisco skyline, øen Alcatraz og Bay Bridge.

• Begynde din tur på Chrissy felt i San Francisco Presidio for et rigtigt eventyr. Parkere din bil i den omfattende gratis parkeringsplads og gå langs stranden omkring 1,5 miles til Fort punkt, en historisk struktur dateres tilbage til den borgerkrig, der sidder umiddelbart nedenunder slutningen af Golden Gate Bridge. Du kan få adgang til broen gangbro ved at følge vejen eller stier op til parkeringspladsen.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com