Sådan fryse usødede ferskner

Sådan fryse usødede ferskner

Ferskner er en sæsonbestemt sød behandle, der kan nydes året rundt. Amerikanerne kærlighed til ferskner kører så dyb en smuk kvinde er nævnt som en "Georgien fersken." Med kun 40 kalorier, er ferskner fyldt med potente antioxidanter og fytokemikalier vigtigt for befri kroppen af giftige frie radikaler. Ferskner er en glimrende kilde til fiber og vitaminer A og C---, og ifølge Harvard School of Public Health, de egner sig selv for diabetikere. Deres lave glykæmisk værdi udvider fordøjelsestid og derfor gør dem mindre tilbøjelige til at skabe spikes i blod-sukker niveauer. Frosne ferskner er praktisk og bevare de fleste af deres ernæringsmæssige værdi. Mens sukkersirup bruges ofte til at hjælpe frugten holde sin farve og tekstur, de ikke er nødvendige at forhindre fordærv.

Instruktioner

• Vælg friske, faste, modne ferskner i høj kvalitet. Brug ikke overmodne frugter. Fryse hurtigst muligt efter høst.

• Rør 1 teskefuld både ascorbinsyre og citronsyre i 1 gallon af vand. Lyse frugter, såsom ferskner, æbler og pærer, mørkere hurtigt når de udsættes for luft. Ved hjælp af en opløsning af ascorbinsyre og vand hæmmer mørkfarvning processen og tilføjer næringsværdi. Ascorbinsyre kan købes i supermarkeder og helsekost butikker i krystallinsk eller tablet form. Kommercielt tilberedt ascorbinsyre blandinger er også tilgængelige. Du kan erstatte 3/4 kop citron saft for citronsyre. Citronsaft, dog vil give en syrlig smag til ferskner.

• Skær fersknerne i 1/2-tommer tykke skiver direkte over en fryser-safe opbevaringsbeholder til at bevare de naturlige frugtsaft. Fyld beholderen med ferskner og dække med væsken fra trin 2. Forlade 1/2 tommer af headspace for ekspansion i pint containere og 1 tommer for kvart beholdere. Brug ikke galvaniseret, kobber eller jern containere, da syren i frugt kunne reagere med metal. Frugt kan også knust eller pureed i en foodprocessor. Parboiling ferskner i vand i fire minutter vil gøre ferskner lettere til puré.

• Forsegle beholdere, etiketter og fryse. Du kan også reducere mængderne af halvdelen og forberede den flydende badekar i en 1-gallon fryser taske. Fyld med ferskner og ryst indholdet for at pels frugt. Presse luften ud af posen, tætning og fryse. Usødet ferskner er bedst bruges inden for 3-6 måneder.

Frosne ferskner gøre for året rundt smoothies, der er både praktisk og nærende.

Optø frosne ferskner i køleskabet eller i koldt vand. Placer ferskner i køleskabet op til seks timer før brug. For en hurtigere afrimning, beholderen anbringes i en gryde med koldt vand.

Frosne usødede ferskner kan bruges i tærter og skomagerne eller lavet til syltetøj og konserves. Tilføje dem direkte ud af fryseren til mælk, yoghurt og andre frugt efter eget valg at gøre en forfriskende, ernæringsrigtige smoothie.

Tips & advarsler

  • Tilføj 1/2 teskefuld kanel per pund af ferskner for ekstra smag.
  • 1 til 1 1/2 pounds af ferskner vil give omkring 1 pint af ferskner.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com