Listen over populære skotsk whisky

Listen over populære skotsk whisky

Skotterne er med rette stolte af deres whisky-og tradition. Mange af verdens mest populære mærker kan spore deres oprindelse tilbage til simple skotsk destilleri oprindelig grundlagt i begyndelsen af 1800-tallet. Disse mærker er steget i størrelse, rækkevidde og omdømme, deres forpligtelse til kvalitet og whisky-making tradition er stadig så stærk som det nogensinde var.

Johnnie Walker

Ifølge uafhængige undersøgelser foretaget af Euromonitor International, var Johnnie Walker den mest populære skotsk whisky i 2009. Forskning, offentliggjort i de årlige drikkevarer International millionærer Club programoversigter, fundet Johnnie Walker til at være nogle langt foran i konkurrencen på globalt plan. Mærket er blevet produceret i Kilmarnock, Skotland, siden i midten af 1850 ' erne.

Ballantines

George Ballantine & søn destilleri i Dumbarton, Skotland, har været der producerer whisky siden 1820. Næsten 200 år senere, er Ballantines en af de mest populære skotsk whisky i verden. Brandet har et udvalg af standard Scotch Whisky spænder fra 12 til 30 år.

J & B sjældne

Toogfyrre forskellige whiskyer er omhyggeligt blandet sammen til at skabe den subtile, glat og komplekse smag af J & B sjældne, siger mærkes officielle hjemmeside. Den blanding har bestemt været en succes. J & B sjældne er en af de mest populære skotsk whisky i Europa, og en stor aktør på det globale marked.

Grants

Ifølge Millionaire's Club 2009 programoversigter, blev 4,97 millioner tilfælde af Grant's Scotch Whisky solgt internationalt i 2008. Disse tal placerer Grants fast i de top 10 mest populære whiskyer world-wide. Grants ejer en række destilleri i Skotland. Grain destilleri på Egtved, på vestkysten af Skotland, er verdens næststørste, siger den officielle Grants hjemmeside.

Chivas Regal

Chivas Regal er ejet af et fransk selskab, Pernod Ricard, men fastholder alle ønskede egenskaber en fine Scotch Whisky. Chivas er populær i hele Europa og har en stærk følgende i Asien.

Glenfiddich

Glen af floden Fiddich giver sit navn til den bedst sælgende single malt whisky i verden, siger webstedet universitetet i Edinburgh. Den Glenfiddich single malt er aftappet på 12, 15, 18, 21 og 30 år gamle. Sjældne Glenfiddich whisky af større alder kan købes på Glenfiddich distillery i Dufftown, Skotland.

Famous Grouse

Ifølge ScotchWhiskey.com, har Famous Grouse været den bedst sælgende blended whisky mærke i Skotland siden 1980. Famous Grouse er også eksporteret til mere end 100 andre lande, hvilket gør det til en større brand på verdensmarkedet.

Bells

Bells har været en af de mest populære skotsk whisky i Det Forenede Kongerige siden det sene 1970. Ligesom Johnnie Walker og J & B sjældne, er Bell's brand ejet af Diageo, verdens største producent af spiritus.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com