Hjem afhjælpe for en grov stemme

Grove stemme, også kaldet hæshed eller halsbetændelse, er en scratchiness og irritation, der påvirker stemmekommandoerne boks. Det kan være forårsaget af gastro-øsofageal reflukssygdom (GERD), rygning, eller bare taler for meget eller for højt. Hvis du synge for et levende eller ofte nødt til at tale foran en skare af mennesker, som en lærer eller motiverende taler, for eksempel, er dette et særlig vanskeligt problem at håndtere. Der er flere hjem retsmidler kan du prøve at helbrede en grov stemme.

Ændre dine vaner

Den bedste hjem afhjælpe for at kurere en grov stemme er at bremse ned og få lidt hvile. Jo mere du belaster din krop og din stemme, jo værre får hæshed, og du kan miste din stemme helt, omend midlertidigt. Undgå at tale fordi der vil kun forværre din stemme. Blive hjemme, væk fra andre, og send alle opkald til telefonsvareren. Hvis du skal kommunikere, bruge e-mail, SMS og onlinemeddelelser. Husk på at hvis du er ryger, røg kun fortsat vil forværre problemet.

Eucalyptus dampe

Eucalyptus olie er en effektiv anti-inflammatoriske og antiseptisk. Det hjælper med at reducere hævelse og betændelse, der er karakteristisk for en grov stemme. Kog en lille gryde med vand og derefter tilføje omkring fem dråber af eucalyptus olie. Sætte dit ansigt omkring en mund fra damp og indånde dampene. Gør dette for 10-15 minutter.

Gurgle

Salt hjælper til at trække overskydende fugt, der er opbygget i cellerne foring din hals, der forårsager følelsen af en øm, hæse hals. Kog en anden lille gryde (ca 1 qt.) af varmt vand. Tilføje en overdænge tsk salt i puljen og blande det op. Hæld i saltvand i et krus og lad det afkøle i 5 minutter. Gurgle med en slurk af vandet så spytte intermitterende, og fortsætter indtil den saltvand er væk. Gøre dette én gang pr. dag indtil hæshed er væk.

Urter og krydderier

Visse urter og krydderier er også nyttige til at tage, når du har en grov hals disse omfatter basilikum, gurkemeje, akkaraka, ingefær, og sort peber. Indgyde disse urter eller krydderier med varmt vand eller mælk og drikker et glas to gange om dagen.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com