Off Road motorcykel spor i Wisconsin

Off Road motorcykel spor i Wisconsin

Der er hundredvis af miles af vandrestier i Wisconsin tilgængelige for off-road motorcyklister. De fleste amter i den nordlige halvdel af staten opretholde stier. I mange tilfælde er stier gratis og ligger i nærheden af campingpladser. Før en trail, sikre at motoriseret ridning er tilladt på stier. Ryttere skal altid respektere deres naturlige miljø og opføre sig ansvarligt for at opretholde stier.

Clark County

Knobby Ridge Off-Road motorcykel stier er en af de fineste off-road motorcykel trail systemer i Wisconsin, ifølge Clark County. Der er mere end 16 miles af loopes stier bugtende gennem skoven Clark County. Beliggende 8 miles vest for Neillsville på hovedvej 10, omfatter faciliteten en ungdom løkke, picnicområde, drikkevand, toiletter og parkeringsplads. Accommodations er tilgængelige på en nærliggende campingplads. Knobby Ridge er til motorcykel brug kun og brugere skal betale et gebyr inden ridning. Stier er åben fra 1 maj til 31 oktober og 15 december til marts 15.

Chequamegon-Nicolet National Forest

Chequamegon-Nicolet National Forest tilbyder en række stier for alle - terrængående køretøjer, herunder motorcykler. Ryttere bruger disse stier kan ønske at bringe ekstra brændstof, da der er meget få muligheder for at købe brændstof på stier. I nærheden af Loretta, 56-mile døde hest Run Trail links med lager gård bro campingpladsen og andre stier til Gildden, Clam sø og Cayuga.Flambeau Trail har 60 miles af træ-foret ruter til ATV'er og motorcykler. Trail system ligger i pris County langs en bølgende landskab af moser og søer. Sailor søen campingpladsen tilbyder direkte adgang til sporet. ATV og motorcykel ryttere kan også få adgang til Perkinstown motoriseret Trail. Den 20-mile trail er ideel for alle aldre og ridning evner. Ryttere kan forvente ridning gennem rullende terræn, træbroer, skove og vådområder fra lav Moser til bæver damme. Toiletfaciliteter er placeret på trailhead på State Highway 64. Washburn ATV Trail systemet indeholder næsten 85 miles af ridning gennem rullende og kuperet terræn langs en gammel railroad grade mellem Ashland og Superior. Sporet er brolagt med knust kalksten men vedligeholdes ikke af Forest Service.

Tri-County rekreative område

Tri-County rekreativ korridor krydser Ashland, Bayfield og Douglas amter.Ved hjælp af en jernbane seng fra slutningen af 1800-tallet, passerer den 62-mile trail gennem historiske og naturskønne attraktioner langs en hårdt pakket overflade rute. Det er åbent året rundt og tilgængelige for ryttere på alle niveauer.Tæt på sporet og 10 miles øst for Lake Superior er Amnicon Falls State Park trail system. Disse stier er ikke direkte forbundet til korridoren og en kort vandretur er påkrævet. Parken indeholder talrige campingpladser og parkering, samt fantastiske klippeformationer på den øvre og nedre falder.Korridoren passerer gennem en antallet af bosættelser, herunder landbruget af poppel. Ryttere kan købe fødevarer og brændstof i byen, som er hjem større Richard Bong, en højt dekoreret pilot fra anden verdenskrig. Jern floden, en tidligere logføring by, er også beliggende langs ruten og giver ryttere med overnatning, spisning, og ATV udlejning og reparation. 15.3-mile Valhalla Trail system er tilgængeligt fra jern-floden. Byen Ashland er også beliggende langs korridoren og funktioner, faciliteter og attraktioner for ryttere, herunder udsigt over Lake Superior og syv kæmpe kalkmalerier malet på downtown bygninger.

Sawyer County

I alt er der 61 miles af vandrestier i Sawyer County. Grundlagt i 1930, indeholder Flambeau River State Forest 38 miles af vandrestier til ATV'er og off-road motorcykler. Området byder på remote skovstier, der er åben fra maj til November. Motoriseret ridning er ikke tilladt på sporet fra Birchwood vest til ris sø. Ryttere kan også oprette forbindelse til Tusobia State Forest trail, som fortsætter ind i nabolandet pris og Barron amter mellem ris sø og Park Falls. Flambeau River State Forest trail også forbinder med Deadhorse Run trail system i Chequamegon National Forest. Flambeau floden er også populære til kanosejlads, fiskeri og jagt.

Marinette & Firenze amter

Der er over 200 miles af vandrestier i Marinette County, fleste som er åbent året rundt. Ryttere er tilladt at campere hvor som helst langs sti systemet, hvis de får en $10 årlige mærkat fra Marinette County. Amtet driver også en sæsonåben terrængående køretøj campingplads på McClintock Park. Fra McClintock Park, ryttere kan få adgang til stier i Marienette County, samt nærliggende Firenze County. Firenze County har over 250 miles af ridning muligheder.

Adams County

Dyracuse højen motorcykel rekreativt område i Adams County er placeret 15 miles syd for Wisconsin Rapids. Webstedet indeholder to ATV kurser, to motorcykel kurser, 20 miles af vandrestier, husly, toiletter og parkering. Webstedet indeholder også et udsigtstårn og værter årlige konkurrencer. Der er ingen afgift at få adgang til faciliteten, men der er et gebyr for at få adgang til Dyracuse Park, hvor anlægget er placeret.

Lincoln og Langlade amter

Langlade County har 16-mile polsk foråret Trail i Ainsworth og 55-mile Parrish højland Trail gennem skoven Langlade County nær Parrish. Sognet trail system betragtes som en af statens bedste og forbinder med Lincoln County Harrison Hills Trail.Harrison Hills ATV Trail bugter sig langs maleriske skove og omfatter moderat til svært stier. Trail-systemet omfatter over 40 miles af ruter. Erfarne ryttere kan gennemføre ruten på én dag, mens novicer ryttere kan ønsker at tilbringe flere dage at udforske sporet. Der er flere logi og restauranter muligheder langs ruten i Tomahawk og Merrill; men der er ingen campingpladser direkte tilsluttet trail system.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com