Kosher restauranter i Norwalk, Connecticut

Kosher restauranter i Norwalk, Connecticut

Restauranter i Norwalk, Connecticut, byder området på mange muligheder for rejsende, der holde kosher. Norwalk er omkring 45 miles fra New York City, i Fairfield County, som har mere end 30 miles af kystlinjen, ifølge VisitFairfieldCounty.com. Norwalk er hjemsted for den Maritime akvarium med hajer, sæler, otter og skildpadder, samt Lockwood-Mathews Mansion Museum, et nationalt historisk vartegn åbne for ture.

Claires hjørne Copia

Spise på Claires hjørne Copia hvis du leder efter en kosher-restaurant der indeholder økologisk, gluten-fri og veganske måltider. Claires hjørne Copia er beliggende i New Haven, Connecticut, cirka 30 miles fra Norwalk. Det blev bedømt en af de top 10 hjerte-sunde restauranter i USA af msn.com. Nogle af menupunkterne omfatter huevos rancheros, quiche, frugt smoothies, omeletter, quesadillas, hjemmelavet pizza, bagel sandwich og burritos. Claires hjørne Copia serverer morgenmad, frokost og middag, og nogle morgenmadsprodukter er tilgængelige hele dagen. De tilbyder også catering kager, cookies og andre bagværk til særlige begivenheder.

Claires hjørne Copia1000 chapel StreetNew Haven, CT 06850(203) 562-3888clairescornercopia.com

Ahimsa vegetar og Kosher-Restaurant

Spise på Ahimsa vegetar og Kosher Restaurant, hvis du er på udkig efter veganer, rå, og gluten-free menuvalg. Ahimsa ligger i New Haven, Connecticut, cirka 30 miles fra Norwalk, og tilbyder en tapasbar ud over sin restaurant. Nogle af rå menuindstillingerne omfatter roer ravioli og aubergine manicotti, og den veganske inkluderer grillet vegetabilske satay og vegetar paella. Desserter omfatte en rå-lavet chokolade budding og æbletærte. Der er et stort udvalg af øl, vin, cocktails, skyld, kaffe og te.

Ahimsa vegetar og Kosher-Restaurant1227 chapel StreetNew Haven, CT 06850(203) 786-4774ahimsainc.com

Zan har Kosher Deli og Catering

Prøv et måltid på Zan's Kosher Deli og Catering, hvis du er på udkig efter traditionelle kosher delicatessen favoritter. Zans er beliggende i søen Grove, New York, omkring 75 miles fra Norwalk. Det byder på menupunkterne herunder hjemmelavet matzo bold suppe, kartoffelpandekager, noodle budding, tun og æg salater, ungarsk gullasch, og en bred vifte af sandwich. Zans har omfattende forplejning valg, herunder grill pakker til store grupper og sandwich pladerne til særlige begivenheder og sammenkomster. Zan har har ikke in-house sæder, så alle måltider beordrede er for take-out.

Zan har Kosher Deli og Catering135 Alexander AvenueSøen Grove, NY 11755(631) 979-8770zansdeli.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com